Jump to content

Sklep wędkarski NIWA

Splot
 Share

Recommended Posts

Kupowałem tam kiedyś bolonkę Colmic Baviera.Wszystko było ok.Właścicielem sklepu jest Zbyszek Milewski,którego chba nikomu kto się wedkarstwem interesuje,przedstawiac nie trzeba.Oprócz tego,że jest utytułowanym wędkarzem jest też dystrybutorem marki Mivardi na polski rynek. 

• Like 2

• Administrators
Przed chwilą, stan napisał:

Kupowałem tam kiedyś bolonkę Colmic Baviera.Wszystko było ok.Właścicielem sklepu jest Zbyszek Milewski,którego chba nikomu kto się wedkarstwem interesuje,przedstawiac nie trzeba.Oprócz tego,że jest utytułowanym wędkarzem jest też dystrybutorem marki Mivardi na polski rynek. 

No i fajnie, że mnie wyprzedziłeś, bo bym może dał niesłusznie jakiś krytyczny komentarz. Ja po prostu nigdy nie  kupuję w sklepie online jak w zakładce w kontakt nie ma wszystkich danych o firmie i tyle. Co prawda można się wysilić czasem i przeczytać kto jest właścicielem w Regulaminie :P w sumie...

" Usługodawcą w sklepie internetowym o adresie elektronicznym sklep.niwafishing.pl jest firma Niwa Sc  , z siedzibą przy ul. Daszyńskiego 16/5, 68-219 Tuplice, której wspólnicy – Dorota Kardasz (NIP 9281141664), Marek Kardasz (NIP 9281141635) oraz Zbigniew Milewski (NIP 9291045382) są zarejestrowani w Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej (CEIDG). Niwa Sc   posiada NIP 9282049038, oraz regon: 080399505.

Kontakt ze  sklepem  możliwy  jest  poprzez  adres  e-mail: mivardisklep@gmail.com ,      tel. 68 371 10 17  lub formularz kontaktowy na stronie www."

Jak są takie dane to trza działać i zamawiać:champagne-2010:

• Like 2

To jest argument,bo przeciez ja lubię chomikować sprzęt. Jak tylko widzę jakąś fajną okazję to kupuje.Mivardi to solidna marka.Mam karpiówki tej firmy.Są super. Więc dlaczego ja się jeszcze zastanawiam.?? :D:D 

• Like 1

To jest argument,bo przeciez ja lubię chomikować sprzęt. Jak tylko widzę jakąś fajną okazję to kupuje.Mivardi to solidna marka.Mam karpiówki tej firmy.Są super. Więc dlaczego ja się jeszcze zastanawiam.??  

Stan kupuj została ostatnia sztuka 3m. Ale się cieszę że będzie w moich rękach przed weekendem.

Wysłane z mojego SM-A320FL przy użyciu Tapatalka

• Like 1

Bardziej się skłaniam ku tej 2,7 m. Poczekam aż kupisz i podzielisz się opinią na jej temat. :icon_arrow1:Choć nie wiem czy do weekendu będziesz ją miał,bo tu pisze,że czas realizacji zamówienia wynosi 7 dni. :D No chyba,że miałeś na myśli następny weekend.W każdym razie do Świąt na pewno dotrze. :D

http://sklep.niwafishing.pl/p/52/2373/wedka-mivardi-enigma-picker-3-00m--feedery-wedki.html

Edited by stan