Administrators Grendziu Posted November 15, 2015 Administrators Share Posted November 15, 2015 Największe ryby są pewnie jeszcze przed Nami, ale jadąc nad wodę pewnie wielu z Nas chcę rybę życia. Poniekąd mam podobnie. W ilości ryb łącznie mam bardzo dobre wyniki, około 60kg w ciągu 24h, ale szukam od czasu do czasu tej ryby życia Mój rekord pod względem wagi to 7,2kg karp ( w tym roku zaciąłem 7,4kg karpia ale oddałem koledze hol, więc się nie liczy ). Pod względem długości mam szczupaka 83cm. Nie są to jakieś super wyniki - ale jest duża szansa aby je pobić za to Czekam na Wasze rekordy!!! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted November 16, 2015 Share Posted November 16, 2015 No więc ten rok był jednym z najlepszych w mojej karierze wędkarskiej. Kilka razy pobijałem swój PB . A tak zostało: Amur 6,900/88cm Karp 15,100/91cm na metodę i pickera Drugi co do wielkości karp 11,500/86cm złapany tego samego dnia,tylko na odległościówkę na żyłkę 0.16 i haczyk nr16 Ciężko będzie w przyszłym roku,ale może.... 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted November 16, 2015 Share Posted November 16, 2015 Gratuluję chłopaki! Ja mogę pomarzyć o takich sztukasach! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted November 16, 2015 Share Posted November 16, 2015 Arku,nie bądź taki skromny. Dobrze wiemy jakie rybki ciągniesz w swojej Oderce. Moje upasione karpiki są niczym przy Twoich sportowych kleniach czy jaziach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suwi Posted November 16, 2015 Share Posted November 16, 2015 Piękne ryby Ja nie będę wstawiał, bo przy waszych to moje maleńkie Elvis ładny mundur. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted November 16, 2015 Share Posted November 16, 2015 Mundur? Trochę już zużyty,ale jeszcze daję radę. Fakt muszę pomyśleć o nowym. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted November 16, 2015 Share Posted November 16, 2015 Nie gadaj Danielu! Przytulić takiego Karpika jak i Amurka to przeżycie! Moje rybki owszem sportowe! Ale wasze to już waga ciężka! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted November 16, 2015 Share Posted November 16, 2015 Skłamałbym jak bym zaprzeczył, jednak rzeka to rzeka i nawet ukleja cieszy, choć krąp już niekoniecznie. Jestem już spełniony co do wielkości ryb, teraz będę wybierał trudniejsze łowiska. No i ostro się biorę za rzekę w przyszłym roku. Mam do Wisły w Dęblinie około 35 km, więc kilka nocek myślę z dziećmi zaliczyć. Jeśli zrobię dopłatę do karty na Warszawkę to i tu może kilka razy zajrzę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted November 16, 2015 Share Posted November 16, 2015 No to masz mniej więcej tyle co ja do Odry (40 km). Myślę że to gra warta świeczki. Znaleźć miejscówkę wymacać dołki i przechytrzyć kilka fajnych rybek! Tylko nie wiem czy kije poniżej 100 cw starczą! Ale nie kupuj na wyrost . Wprzódy rozpoznaj wodę! Oszczędzisz nietrafionych zakupów! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted November 16, 2015 Author Administrators Share Posted November 16, 2015 No Elvis podniósł poprzeczkę wysoko ale Panowie tutaj mamy się pochwalić kto co i jak,... Sam uważam, że mój rekord co do wagi ryby jest mały i co z tego, zabawa ma być i tyle Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts