Splot Posted December 14, 2017 Share Posted December 14, 2017 Przeglądałem się ostatnio za jakąś witką do łowienia na spokojnej wodzie drobnicy i średniej wielkości ryby. Nie mogłem się zdecydować i w końcu wujek Google podpowiedział że w sklepie Pana Zbyszka Milewskiego jest promocja na kijek z tytułu. Chyba rok temu miałem go w ręku i już wtedy miałem na niego chrapkę. A teraz do rzeczy. Kij o długości 3m i wyrzucie 25g. Dwuskład z trzema sztytówkami o ugieciu 2x 1.5oz, jedena 0.75oz. i 2,77mm średnicy. Moje odczucie jest trochę inne i mogą mieć w rzeczywistości mniejszy zakres ugięcia- co będzie plusem. Rękojeść to połączenie korka i pianki Przelotki dwustopkowe. Ich ilość to 5szt. na tipie, pięć na drugim składzie i jedna na pierwszym. Pierwsza przelotka ma 11,1mm, ostatnia 2,6mm. Na sztytowce nie mierzyłem bo suwmiarka nie dała rady. Stednica blanku za uchwytem 12,5mm. Długość pierwszego składu 155,5cm a samego dolnika 39,8cm bez uchwytu na kołowrotek. Drugi skład ma 105cm. Sztytówka długości 52,8cm. Obciążenie to soczek 300ml. Polecam kijek Michał Wysłane z mojego SM-A320FL przy użyciu Tapatalka 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sołtys stan Posted December 14, 2017 Share Posted December 14, 2017 Postarałeś się z tą recenzją,trzeba przyznać. Wędka na pewno warta swojej ceny. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted December 14, 2017 Share Posted December 14, 2017 Michał. . Dzięki za opis. Bardzo ładne wyważenie i ugięcie. Śliczniusia struktura blanku przy rękojeści. No zazdraszczam i właśnie załapałem że nie mam żadnego pikera w swojej kolekcji Ile takie cacuszko stoi? A wiesz może ile waży? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Splot Posted December 14, 2017 Author Share Posted December 14, 2017 Wg producenta waga 197g. Cena 230zł, ale w sklepie Zbyszaka w promocji 159zł. Wykomanie jak za te pieniądze jest naprawde bardzo dobre.Wysłane z mojego SM-A320FL przy użyciu Tapatalka 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted December 14, 2017 Share Posted December 14, 2017 Myślę że doskonale kupiłeś. Z resztą, komu to mówię. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted December 15, 2017 Administrators Share Posted December 15, 2017 Opis trochę zmodyfikowany, oraz po zgodzie autor poszedł na główną stronę.https://dlaryb.pl/portal/news_2/delikatny-mivardi-enigma-picker-r168/ i tak @Splot zadebiutował na stronie głównej. Gratulacje. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Splot Posted December 15, 2017 Author Share Posted December 15, 2017 Dzięki Grendziu.Wysłane z mojego SM-A320FL przy użyciu Tapatalka 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts