mav3rick Posted December 15, 2017 Share Posted December 15, 2017 Drapieżnicy wprowadzili do sprzedaży nowe koszyki od Guru z wymiennym obciążeniem. Pomijając cenę, co o nich sądzicie? To może ciekawe rozwiązanie, jeden koszyk z możliwością dostosowania obciążenia, czyli mniej walających się koszyków w torbie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted December 15, 2017 Share Posted December 15, 2017 Ja prawdę mówiąc nie do końca ogarniam sens tego typu dociążenia.Na 100% poprawia właściwości rzutowe podajnika. No ale co później? Na wodzie stojącej, niemal że na pewno ustawi się w pionie. W czym ma to pomagać właściwością nęcenia? A szczególnie przy zanęcie o grubych frakcjach, lub wręcz pelletach. Którędy, jak nie jedynie górą mają się wydostać. To Moje pytania, nie zarzuty. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted December 15, 2017 Administrators Share Posted December 15, 2017 Nie mam doświadczenia z takimi koszyczkami, fajnie, że można wymienić gramturę bardzo szybko. @ArekH jesteś pewien, że na jeziorze gdzie jest 8-12m głębokości podajnik będzie stał pionowo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted December 15, 2017 Share Posted December 15, 2017 Raczej tak. Mi się to od razu kojarzy z podajnikami Medhod. Nawet z towarem lądują na obciążeniu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts