Jurek Posted December 20, 2017 Share Posted December 20, 2017 Mam pytanie do / nie wiem do kogo kierować /..... więc napiszę do cappo di tutti cappi - czy można publikować u Was własne teksty o tematyce wędkarskiej ? Bo czasem jak tak sobie siądę i pomyślę, to mam parcie na pióro, a jak człowiek musi to musi, bo inaczej się udusi ! Więc jak, można ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kubik Posted December 20, 2017 Share Posted December 20, 2017 9 minut temu, Jerzy napisał: Mam pytanie do / nie wiem do kogo kierować /..... więc napiszę do cappo di tutti cappi - czy można publikować u Was własne teksty o tematyce wędkarskiej ? Bo czasem jak tak sobie siądę i pomyślę, to mam parcie na pióro, a jak człowiek musi to musi, bo inaczej się udusi ! Więc jak, można ? Oczywiście że można zapraszam do utworzenia bloga i zachęcam do pisania. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurek Posted December 20, 2017 Author Share Posted December 20, 2017 No tak, ale choć mam parcie na pióro, to na bloga ? Nie wiem z czym to się je ? Taki ze mnie, trochę niedzisiejszy dziadek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted December 20, 2017 Administrators Share Posted December 20, 2017 Jurek blogi są darmowe i w zasadzie dowolne, jak masz pasję i ochotę podzielić się czymkolwiek, np gotowaniem, piłką nożną, oczywiście wędkarstwem i chcesz pisać to pisz, najlepsze z nich lądują na głównej stronie, głównie o wędkarstwie lub z wodą związane, czyli edukacyjne - od taka rola Fundacji "dla Ryb", że dobrym słowem czasami uczymy. Ja wtedy pytam na priv, czy wyrażasz zgodę na publikację wpisu i już, czasami nawet wpis z forum może wejść na główną z dopiskiem autora. Jak słusznie zauważono, tutaj nie ma jakby lidera i liczymy się z każdym zdaniem. Jednego czego w sumie nie tolerujemy na forum to hejtu, bawimy się tutaj w mały gronie bez kłótni. A, i jeszcze jedna jest niepisana zasada, nie wkręcamy się w wątki polityczne. Jak masz ochotę to pisz, działaj, w ten sposób też wspierasz jakby Fundację "dla Ryb", jeśli masz z czymś problem to z chęcią pomogę 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semi Posted December 20, 2017 Share Posted December 20, 2017 2 godziny temu, Grendziu napisał: A, i jeszcze jedna jest niepisana zasada, nie wkręcamy się w wątki polityczne. Oooo i to mnie się podoba, jak to mój kolega Maniek mówi. W pracy polityka, w telewizji polityka, w radiu polityka, na forach wędkarskich-nie wszystkich ale polityka i gównoburze o wszystkim i o niczym. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted December 20, 2017 Administrators Share Posted December 20, 2017 13 minut temu, Semi napisał: Oooo i to mnie się podoba, jak to mój kolega Maniek mówi. W pracy polityka, w telewizji polityka, w radiu polityka, na forach wędkarskich-nie wszystkich ale polityka i gównoburze o wszystkim i o niczym. No, a ten Twój wpis w Twoim wątku właśnie podsumowania jak pozwolisz, to z chęcią skopiuje i dam na główną stronę ? takie cukieteczki i ich autorów właśnie chcemy promować Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semi Posted December 20, 2017 Share Posted December 20, 2017 4 minuty temu, Grendziu napisał: No, a ten Twój wpis w Twoim wątku właśnie podsumowania jak pozwolisz, to z chęcią skopiuje i dam na główną stronę ? takie cukieteczki i ich autorów właśnie chcemy promować Spoko, kopiuj. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted December 20, 2017 Share Posted December 20, 2017 @Jerzy. Otwórz sobie wątek w Hyde Park pod własnym tytułem i napieraj "młodzieńcze". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurek Posted December 20, 2017 Author Share Posted December 20, 2017 3 godziny temu, Grendziu napisał: Jurek blogi są darmowe i w zasadzie dowolne, jak masz pasję i ochotę podzielić się czymkolwiek, np gotowaniem, piłką nożną, oczywiście wędkarstwem i chcesz pisać to pisz, najlepsze z nich lądują na głównej stronie, głównie o wędkarstwie lub z wodą związane, czyli edukacyjne - od taka rola Fundacji "dla Ryb", że dobrym słowem czasami uczymy. Ja wtedy pytam na priv, czy wyrażasz zgodę na publikację wpisu i już, czasami nawet wpis z forum może wejść na główną z dopiskiem autora. Jak słusznie zauważono, tutaj nie ma jakby lidera i liczymy się z każdym zdaniem. Jednego czego w sumie nie tolerujemy na forum to hejtu, bawimy się tutaj w mały gronie bez kłótni. A, i jeszcze jedna jest niepisana zasada, nie wkręcamy się w wątki polityczne. Jak masz ochotę to pisz, działaj, w ten sposób też wspierasz jakby Fundację "dla Ryb", jeśli masz z czymś problem to z chęcią pomogę A czy mogą to być teksty publikowane na innym forum, np. z cyklu wspomnień z wędkarskiego dzieciństwa ? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted December 20, 2017 Share Posted December 20, 2017 Dawaj co masz. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts