MrProper Posted December 23, 2017 Share Posted December 23, 2017 (edited) Witam. Z racji że nie za bardzo ogarniam jeszcze to Forum, założyłem ten temat aby ewentualne pytania potrzebujących pomocy nie ugrzęzły w otchłani tematów. Może gdzieś jest podobny temat - Jeśli tak to moderatora proszę o podpięcie mnie do istniejącego Edited December 23, 2017 by MrProper Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrProper Posted December 23, 2017 Author Share Posted December 23, 2017 (edited) Wiem wiem post pod postem Mam pytanko - Czy istnieje temat "Recenzje" Czy może robicie to w dziale zakupy? Drugie jak dodać zdjęcie do galerii - wyskakują mi błędy o formacie pliku, a zdjęcia które posiadam są zapisane w jednym z tych które są wymienione w powiadomieniu Pozdrawiam Edited December 23, 2017 by MrProper Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted December 23, 2017 Administrators Share Posted December 23, 2017 1 godzinę temu, MrProper napisał: Wiem wiem post pod postem Mam pytanko - Czy istnieje temat "Recenzje" Czy może robicie to w dziale zakupy? Drugie jak dodać zdjęcie do galerii - wyskakują mi błędy o formacie pliku, a zdjęcia które posiadam są zapisane w jednym z tych które są wymienione w powiadomieniu Pozdrawiam ad 1 - recenzje nie istnieją, większość jest w wątku zakupy wędkarskie lub wydzielony osobno wątek tematycznie o produkcie. @MrProper otwieraj jak chcesz, może inni się przyłączą, ja tylko najlepsze wpisy jak już pisałem wcześniej będę "kradł" na główną, bo portal jest własnością wszystkich fanów tych starszych i młodszych, właścicielem co prawda jest Fundacja "dla Ryb", ale to my ją tworzymy w różnoraki sposób ad 2 - proszę o cierpliwość forum się posypało wczoraj przy aktualizacjach, piszę o tym w innym wątku, wszystko wróci do normy z biegiem czasu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted December 23, 2017 Share Posted December 23, 2017 To dobry pomysł Mariusz. Jak Adam się upora z problemami, to poproszę Go by dodał taki temat na główną forum, jak coś w stylu witamy. Wiele tych recenzji popadnie w niebyt po innych wątkach. A Michał I Stan się trochę napracowali.Fajnie by było, by w jednym miejscu były. Jak coś Masz to dawaj. Później się po przenosi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrProper Posted December 23, 2017 Author Share Posted December 23, 2017 (edited) Arek. Tylko z tym że zdjęć nie mogę dodać Muszę czekać Edited December 23, 2017 by MrProper Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted December 23, 2017 Share Posted December 23, 2017 Mariusz, to nie tylko to. Widać że aktualizacja sporo posypała. Adam tam pewnie robi i płacze. Nie ma też powiadomień na innych stronach że ktoś odpowiedział. Damy radę jak się Kleszczu weźmie. Dobrą wódkę Mu postawię na Targach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted December 23, 2017 Share Posted December 23, 2017 8 minut temu, MrProper napisał: Arek. Tylko z tym że zdjęć nie mogę dodać Muszę czekać Widzisz. U nas do czasu aktualizacji, zdjęcia wchodziły bez kompresji. Poczekajmy troszkę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrProper Posted December 23, 2017 Author Share Posted December 23, 2017 2 minuty temu, ArekH napisał: Mariusz, to nie tylko to. Widać że aktualizacja sporo posypała. Adam tam pewnie robi i płacze. Nie ma też powiadomień na innych stronach że ktoś odpowiedział. Damy radę jak się Kleszczu weźmie. Dobrą wódkę Mu postawię na Targach. Ty go duchowo wesprzyj, a nie będziesz rozpijał Czekam Arku Cierpliwie nie dziś to w następnym roku to zrobię - nie widzę problemu Ja rozumiem złośliwość rzeczy martwych, i wiem że i najlepsze może się zjeb.... (ups ale bym się zapędził) Nie trzeba mnie o tym przekonywać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted December 23, 2017 Share Posted December 23, 2017 A co ty Mi tu K..... Imputujesz? Że Młodych rozpijam? To ja będę pił. On patrzył i się oblizywał. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrProper Posted December 23, 2017 Author Share Posted December 23, 2017 No chyba że tak, to zwracam honor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts