Jurek Posted December 25, 2017 Share Posted December 25, 2017 (edited) Serdeczne gratulacje i powinszowania osiągnięcia tak wspaniałego jubileuszu w zgodzie i szczęściu Życzę dalszych okazji do świętowania kolejnych rocznic. Życzę też upojnej nocy.. Arek wywiąż się... I osobne gratulacje dla małżonki za ... anielską cierpliwość Edited December 25, 2017 by Jerzy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrProper Posted December 25, 2017 Share Posted December 25, 2017 (edited) .........do tak ................ Przesympatycznego małżonka, kolegi Dołączam się do życzeń Młodzieńcze Komponować więcej nic nie muszę. Jurek się już o to postarał aby było wszystko Wszystkiego dobrego Wam obojgu Edited December 25, 2017 by MrProper Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted December 25, 2017 Administrators Share Posted December 25, 2017 Było mi poznać parę osobiście. Pani naszego Areckiego bardzo pogodna i uśmiechnięta. Udana z Nich para. Gratulacje i żyjcie ze sobą sto i dwieście lat? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stas1 Posted December 25, 2017 Share Posted December 25, 2017 (edited) Moje gratulacje dla małżonki Arka i jego samego ,30 lat to piekny okres,znająć życie potrzeba wiele aby osiągnąc taki staż Gratulacje i wielu jeszcze szczęśliwych dni Edited December 25, 2017 by stas1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted December 25, 2017 Share Posted December 25, 2017 Dziękujemy Oboje. Jesteście super. Sie pije odrobinkę Dzieci zrobiły nam prezent. Normalnie szok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sołtys stan Posted December 25, 2017 Share Posted December 25, 2017 Chapeau bas. Moje gratulacje.Nie wiem czy to nie zabrzmi złośliwie dla Ciebie albo małżonki,ale życzę Wam następnych 30 lat razem.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mała Posted December 25, 2017 Share Posted December 25, 2017 Kochani ? życzę Wam abyście dalej szli przez życie, trzymając się mocno za ręce, zawsze uśmiechnięci, zawsze razem, zawsze pewni swoich uczuć, wzajemnego szacunku, zrozumienia i wsparcia ❤. Pozdrawiam, ściskam mocno i przesyłam moc buziaków ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruda Posted December 25, 2017 Share Posted December 25, 2017 Aruniu, życzę Wam na dalszą drogę, tego wszystkiego, co najpiękniejsze, co sprawia, że rano budzicie się i jest pięknie. Żebyście zawsze w siebie wierzyli i czuli, co najważniejsze ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzes77 Posted December 27, 2017 Share Posted December 27, 2017 Sorry, że po czasie, jednak również ode mnie najlepsze życzenia dla Was, teraz to chyba najwięcej cierpliwości na kolejne 30 lat no i przeżycia ich w zdrowiu, w gronie najbliższych, pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted December 27, 2017 Share Posted December 27, 2017 Jeszcze raz bardzo Wszystkim dziękujemy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts