ArekH Posted December 30, 2017 Share Posted December 30, 2017 Nie wiem czy jutro zdążę przed godziną zero, stąd Moja wyrywność. Wszystkiego najlepszego Moi Przjaciele! W tym roku, chyba zamyka się nasz wspólny rozdział. Wiele bym dał, by ostatni raz was uściskać. Będzie trudno. Dziękuję Wam za wspólne chwile. Szczęścia i powodzenia życzę. Poznać was osobiście, Zaszczytem dla Mnie było. Do Siego Roku!!!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mav3rick Posted December 30, 2017 Share Posted December 30, 2017 Ty staruszku Ty tak z tymi zaszczytami nie bądź hop, jeszcze jeden Ciebie, jak i mnie czeka dla Ciebie również wszystkiego najlepszego w Nowym Roku, przede wszystkim prywatnie, ale niech i będzie wędkarsko jesteś moim mistrzem kleniowym i niech tak zostanie Dziękuję wszystkim za miły rok tutaj, może nie do końca było tak jakbyśmy chcieli, ale w życiu różnie bywa. Nie ma co się mazgać, tylko iść z wypiętą klatą w kolejny rok. Nadal trzymam kciuki za fundację i wierzę w nią i zawsze jeśli[mention=2]Grendziu[/mention] będzie potrzebował jakieś pomocy postaram się sprostać zadaniu Niech nadchodzący rok dla Nas wszystkich będzie pełen pomyślności i zdrowia 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted December 30, 2017 Author Share Posted December 30, 2017 Emil Ziomalu. Będziesz w pobliżu? Daj znać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrProper Posted December 30, 2017 Share Posted December 30, 2017 To ja jako najmłodszy - Zdrowia koledzy koleżanki, sukcesów w nadchodzącym roku. Spełnienia marzeń i realizacji zalegających, jak i bieżących planów Pomyślności i wszystkiego dobrego. Aby wam się dobrze żyło Do siego roku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted December 30, 2017 Author Share Posted December 30, 2017 Mariusz I Tobie. Super że z Nami jesteś. Do siego Roku Przyjacielu forumowy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrProper Posted December 30, 2017 Share Posted December 30, 2017 Do siego - Młodzieńcze , oby do rychłego zobaczenia, na jakimś zlocie, z tobą i resztą kolegów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cygan786 Posted December 30, 2017 Share Posted December 30, 2017 W kilku słowach chciałbym wspomnieć rok 2017 który dobiega końca. To był kolejny rok w ktorym nie zamieniłbym nic i niczego nie żałuję. Kolejny z Wami na tym forum. I dana mi była możliwość poznania niektórych z Was osobiscie. Fajne z was ludki. Wędkarsko b. dobry rok pomimo niewielu ryb, ale za czesto bywałem nad wodą.Na 2018 rok życzę wszystkim forumowym kolegom i sobie -przedewszystkim zdrowia, dużo dystansu do siebie i mnóstwo poczucia humoru. Mało trosk, dużo spokoju. Samych słonecznych dni i dużo czasu na hobby i rekordowych ryb.I oby przychylny los dał nam się spotkać w licznym gronie na Zlocie dlaRyb. Do siego roku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mała Posted December 30, 2017 Share Posted December 30, 2017 W ślad za moim kochanym przyjacielem@ArekH , także dołączę się do życzeń. Tak więc życzę wszystkim samych dobrych dni, tylko pozytywnych wiadomości, spełnienia w domu , w pracy i nad wodą . Szczerych i życzliwych przyjaciół, kochających najbliższych, dużo dużo uśmiechu, miłości i szalonych spotkań nie tylko na rybach . Bądźcie szczęśliwi w tym Nowym Roku Wysłane z mojego SM-J320FN przy użyciu Tapatalka 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted December 30, 2017 Author Share Posted December 30, 2017 A Tu dołącza się do życzeń Ta z Którą już meczę sie 3....Lat. 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrProper Posted December 30, 2017 Share Posted December 30, 2017 (edited) Pozdrowienia i serdeczne życzenia również dla Pani Ani Edited December 30, 2017 by MrProper 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts