Tench_fan Posted January 1, 2018 Share Posted January 1, 2018 Witam wieczorową porą. Mam na imię Radek i mieszkam w Gorzowie Wlkp. Używając pewnej metafory : nie opuszczam jednego statku, by znaleźć się na drugim, nikt też mnie za burtę nie wyrzucił Jest tu kilka osób, które znam i lubię, więc pozwoliłem sobie "zakupić bilet" by móc czasem z Wami zamienić dwa słowa. Nie należę do osób zbyt rozmownych, tak to prawda , mam dość specyficzne podejście do wędkarstwa i życia - romantyczno- naiwne. Moja "romantyczność" przejawia się na różne sposoby, co osoby które już mnie znają mogą potwierdzić Mam nadzieję wnieść coś użytecznego do tego forum, a w każdym razie będę próbował. Tyle tytułem wstępu. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted January 1, 2018 Share Posted January 1, 2018 Kolejny świr? No cóż. Witaj w domu fanie linów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted January 1, 2018 Administrators Share Posted January 1, 2018 Witaj na pokładzie. Rośnie nam potężny, silny Team z Gorzowa powoli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mav3rick Posted January 1, 2018 Share Posted January 1, 2018 Nie no, kolejna mega osobowość zawitała do Nas witamy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted January 1, 2018 Share Posted January 1, 2018 Witaj. Chyba gdzieś o ucho już kolega Mi się obił! Ciekawe jak Nam się odnajdzie, w świecie ludzi często, bezkompromisowych. Radku? Bardzo się cieszę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tench_fan Posted January 1, 2018 Author Share Posted January 1, 2018 10 minut temu, ArekH napisał: Witaj. Chyba gdzieś o ucho już kolega Mi się obił! Ciekawe jak Nam się odnajdzie, w świecie ludzi często, bezkompromisowych. Radku? Bardzo się cieszę. Areczku Klasa może i nowa, ale mam przynajmniej ten komfort, iż mam do kogo przysiąść się w ławce 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted January 1, 2018 Share Posted January 1, 2018 Witaj w śród przyjaciół. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted January 1, 2018 Share Posted January 1, 2018 Radek. Boję się odrobinę o "Nadwornego Wapniaka" Z uciechy może zasłabnąć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tench_fan Posted January 1, 2018 Author Share Posted January 1, 2018 Lepiej nie, bo chciałbym aby trochę jeszcze pożył 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tench_fan Posted January 1, 2018 Author Share Posted January 1, 2018 22 minuty temu, mav3rick napisał: Nie no, kolejna mega osobowość zawitała do Nas witamy Cóż mam na to odpowiedzieć Nieśmiały wszak jestem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts