Jump to content

Powitanie

Tench_fan
 Share

Recommended Posts

Witam wieczorową porą.

Mam na imię Radek i mieszkam w Gorzowie Wlkp.

Używając pewnej metafory : nie opuszczam jednego statku, by znaleźć się na drugim, nikt też mnie za burtę nie wyrzucił ;)

Jest tu kilka osób, które znam i lubię, więc pozwoliłem sobie "zakupić bilet" by móc czasem z Wami zamienić dwa słowa.

Nie należę do osób zbyt rozmownych, tak to prawda :D, mam dość specyficzne podejście do wędkarstwa i życia - romantyczno- naiwne.

Moja "romantyczność" przejawia się na różne sposoby, co osoby które już mnie znają mogą potwierdzić ;)

Mam nadzieję wnieść coś użytecznego do tego forum, a w każdym razie będę próbował.

Tyle tytułem wstępu.

• Like 2

Witaj. Chyba gdzieś o ucho już kolega Mi się obił! ;) Ciekawe jak Nam się odnajdzie, w świecie ludzi często,  bezkompromisowych. Radku? Bardzo się cieszę. :champagne-2010:

10 minut temu, ArekH napisał:

Witaj. Chyba gdzieś o ucho już kolega Mi się obił! ;) Ciekawe jak Nam się odnajdzie, w świecie ludzi często,  bezkompromisowych. Radku? Bardzo się cieszę. :champagne-2010:

Areczku

Klasa może i nowa, ale mam przynajmniej ten komfort, iż mam do kogo przysiąść się w ławce ;):beer1:

• Like 1

22 minuty temu, mav3rick napisał:

Nie no, kolejna mega osobowość zawitała do Nas :) witamy :)

Cóż mam na to odpowiedzieć :$

Nieśmiały wszak jestem.