mav3rick Posted January 1, 2018 Share Posted January 1, 2018 Nie wiem, czy był taki temat na forum, ale widać coraz więcej nicków, które nijak związane są np z imieniem. Stąd moja ciekawość, skąd takie nazwy? Ja zacznę od siebie, bo mój nick w dość prostej linii związany jest z Top Gun, gdzie owa postać bardzo utkwiła mi w pamięci. A z drugiej strony sporo mój nick mówi o mnie. Nie zawsze poprawny politycznie, chodzący swoimi drogami indywidualista ale chyba da się mnie lubić 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrProper Posted January 1, 2018 Share Posted January 1, 2018 (edited) To sie moze wychylę i Ja Kiedyś, kiedyś w odległej galaktyce Dobra nie będę z siebie kosmicznego starca robił Goliłem kiedyś głowę na łyso, i nosiłem kolczyki. Do tej pory noszę Kolega w pracy mnie tak nazwał, Tak pozostało do celów cybernetyki, gry portale. W realu miałem inny Edit: A po za tym znaczenie słowa Proper. Tylko podpowiem,bo jest ich wiele. ( a jeden już był co szukał i nie znalazł ) Prawdziwy Edited January 1, 2018 by MrProper 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted January 1, 2018 Share Posted January 1, 2018 Szacun za Wątek Emilu. " Mła" Raczej niewiele może napisać jako 'Biały Bwana" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted January 1, 2018 Share Posted January 1, 2018 8 minut temu, MrProper napisał: To sie moze wychylę i Ja Kiedyś, kiedyś w odległej galaktyce Dobra nie będę z siebie kosmicznego starca robił Goliłem kiedyś głowę na łyso, i nosiłem kolczyki. Do tej pory noszę Kolega w pracy mnie tak nazwał, Tak pozostało do celów cybernetyki, gry portale. W realu miałem inny Prawdziwy, właściwy,odpowiedni? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrProper Posted January 1, 2018 Share Posted January 1, 2018 (edited) @ArekH Edytowałem Arek w momencie gdy cytowałeś. Nie chciałem już tego pisać, ale co tam. Tak - nie udaje i nie naśladuje nikogo, jestem sobą W stopce na innym portalu, miałem słowa wypowiedziane przez Kurta Cobaina - Bardzo mądre słowa Edit: Mam i tu Edited January 2, 2018 by MrProper Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted January 1, 2018 Share Posted January 1, 2018 Tu, nikomu nie musisz się tłumaczyć Mariusz. Masz być sobą. Nawet jak się pożremy, jutro będzie lepiej. Prześpimy problem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrProper Posted January 1, 2018 Share Posted January 1, 2018 10 minut temu, ArekH napisał: Szacun za Wątek Emilu. " Mła" Raczej niewiele może napisać jako 'Biały Bwana" A ja jestem bardzo ciekaw jak rozwiniesz swój Nick Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted January 1, 2018 Share Posted January 1, 2018 To, tylko Imię i pierwsza litera nazwiska. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrProper Posted January 1, 2018 Share Posted January 1, 2018 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted January 1, 2018 Share Posted January 1, 2018 Dobrej nocy życzę. Muszę paść na ryjek. Jutro trza na kieliszek chleba zapracować. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts