Jump to content

Skaczą nasi

Jurek
 Share

Recommended Posts

Po Adamie jakoś przestałem fruwać w TV... No ale sercem zawsze im kibicuję. Czy to już sport narodowy, Kamil Stoch to klasa sama w sobie, co roku wyskakuje ktoś nowy...

• Like 1

6 minut temu, Dariusz Grenda napisał:

Po Adamie jakoś przestałem fruwać w TV... No ale sercem zawsze im kibicuję. Czy to już sport narodowy, Kamil Stoch to klasa sama w sobie, co roku wyskakuje ktoś nowy...

Podobnie i Ja

Kiedyś każdy konkurs oglądałem, w robocie pauzę robiliśmy jak Adam skakał. Teraz jakoś te konkursy mi umykają, ale ciesze się z każdego zwycięstwa. A jak przyjdzie mi oglądać to emocje sięgają zenitu tak jak było to przed laty :champagne-2010:

Jurku chyba masz rację Kamil w szczytowej formie, wszak Olimpiada się zbliża ;) 

Oby drużyna była jednością, i skopała tyłki reszcie nie tylko indywidualnie  :P 

• Like 1

Spoko, najważniejsze, że mamy prawdziwy team. To widac, słychać i czuć. A kto wygra ? No , niestety, nie zawsze najlepszy :D

• Like 1

Nie dotykaj nawet tak śliskich tematów. >:(  Oj , Mariusz, przepraszam - ufff jaka ulga, jestem już w innej bajce :D

• Like 1

Klemensa historii całej nie znam, tej najnowszej 

Ale chcę podkreślić ze i Małysz miał jakieś czary mary w swej karierze, i wyszedł na Ludzi ;)

Może i Klemens przechodzi jakiś trudny okres?