Jurek Posted January 2, 2018 Share Posted January 2, 2018 Zakładam ten wątek, bo coś czuję petardę w tym roku 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dariusz Grenda Posted January 2, 2018 Share Posted January 2, 2018 Po Adamie jakoś przestałem fruwać w TV... No ale sercem zawsze im kibicuję. Czy to już sport narodowy, Kamil Stoch to klasa sama w sobie, co roku wyskakuje ktoś nowy... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrProper Posted January 2, 2018 Share Posted January 2, 2018 6 minut temu, Dariusz Grenda napisał: Po Adamie jakoś przestałem fruwać w TV... No ale sercem zawsze im kibicuję. Czy to już sport narodowy, Kamil Stoch to klasa sama w sobie, co roku wyskakuje ktoś nowy... Podobnie i Ja Kiedyś każdy konkurs oglądałem, w robocie pauzę robiliśmy jak Adam skakał. Teraz jakoś te konkursy mi umykają, ale ciesze się z każdego zwycięstwa. A jak przyjdzie mi oglądać to emocje sięgają zenitu tak jak było to przed laty Jurku chyba masz rację Kamil w szczytowej formie, wszak Olimpiada się zbliża Oby drużyna była jednością, i skopała tyłki reszcie nie tylko indywidualnie 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurek Posted January 2, 2018 Author Share Posted January 2, 2018 Spoko, najważniejsze, że mamy prawdziwy team. To widac, słychać i czuć. A kto wygra ? No , niestety, nie zawsze najlepszy 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrProper Posted January 2, 2018 Share Posted January 2, 2018 Niemcy Jurku, Niemcy 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurek Posted January 2, 2018 Author Share Posted January 2, 2018 Nie dotykaj nawet tak śliskich tematów. Oj , Mariusz, przepraszam - ufff jaka ulga, jestem już w innej bajce 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrProper Posted January 2, 2018 Share Posted January 2, 2018 Jaki śliski przecież wszyscy wiedzą że, Grają wszyscy wyśmienicie, a wygrywają i tak Niemcy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurek Posted January 2, 2018 Author Share Posted January 2, 2018 W zasadzie to masz rację. Ale żeby Kamil ..... No, w zasadzie to nazwisko, za swojsko nie brzmi, czyżby ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaZuYa Posted January 2, 2018 Share Posted January 2, 2018 Ja jeszcze liczę na tego młodego Pilcha mam nadzieję , że nie pójdzie drogą Klemensa i Rutkowskiego . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrProper Posted January 2, 2018 Share Posted January 2, 2018 Klemensa historii całej nie znam, tej najnowszej Ale chcę podkreślić ze i Małysz miał jakieś czary mary w swej karierze, i wyszedł na Ludzi Może i Klemens przechodzi jakiś trudny okres? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts