Grzes77 Posted January 3, 2018 Share Posted January 3, 2018 (edited) 1 godzinę temu, mav3rick napisał: Ja też drugie zmiany, tylko że ja mam 130km do pracy w jedną stronę, więc tak 12ta już wyjeżdżam. Pracowałem i ja przez 4 lata 170km od domu, porażka z tymi dojazdami, teraz mam 2km. Grendziu od dziś startuję ze zbijaniem masy, która na starcie dziś rano wynosiła 125,4kg jak widać na focie. Zbijam do 110-112 potem 2-3 miesiące przerwy i znów w dół. Na zlot będzie -100 jak nie to wszystkim uczestnikom zlotu (wrzesień 2018r) stawiam po czteropaku dowolnego browara (Arek dwa ). Możesz założyć jakiś temat i będziemy raz w tygodniu wrzucać foty z wagą itp. Edited January 3, 2018 by Grzes77 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurek Posted January 3, 2018 Share Posted January 3, 2018 No to żebym miał na wózku być przypchany, nie przepuszczę takiej okazji. Tylko, czy zamiast czteropaku browarka, mógłby być cztery razy sok pomidorowy ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted January 3, 2018 Administrators Share Posted January 3, 2018 Dobra przyłączam się. Ważę się jutro, bo dziś już pożarłem trzy jajka i surówkę. Jeśli dam radę to dziś trening, to jutro będę "malutki". Wg wczoraj miałem 101,7kg - wzrost 174cm - cel poniżej 80ciu na koniec roku 2018. Na Rybomanie cel 95kg. Na zlot poniżej 88kg. Chcę to zrobić powoli i dobrze. Przegram stawiam alkohol wg uznania Ktoś jeszcze? @cygan786, @mav3rick @Bartosh @jazzriba@Pendra Jurek Ciebie nie wyzywam na pojedynek, mam nadzieję, że mi wybaczysz Na dziś odkładam pepsi i słodkie - cukier i kofeinę, od której jestem uzależniony, alkohol. Jadę po staremu, czyli pass z żarciem po 18tej i maksymalny trening. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzes77 Posted January 3, 2018 Author Share Posted January 3, 2018 27 minut temu, Jurek napisał: No to żebym miał na wózku być przypchany, nie przepuszczę takiej okazji. Tylko, czy zamiast czteropaku browarka, mógłby być cztery razy sok pomidorowy ? Może być Grendziu na koniec napiszemy co stosowaliśmy i jak się po tej diecie czujemy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurek Posted January 3, 2018 Share Posted January 3, 2018 26 minut temu, Grendziu napisał: Jurek Ciebie nie wyzywam na pojedynek, mam nadzieję, że mi wybaczysz 24 minuty temu, Grendziu napisał: @cygan786 Ależ ja nie mam z czego zrzucać, pisząc o wózku miałem na myśli w ogóle lichy stan mojego zdrowia. Ale na sok pomidorowy też jestem pazerny, więc ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cygan786 Posted January 3, 2018 Share Posted January 3, 2018 Wystartuje jak pokonam wirusa grypy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted January 3, 2018 Administrators Share Posted January 3, 2018 Soczek postawię czy wygram czy przegram, nie ma problemu To był gryps taki, że Ty więcej nie spalisz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mav3rick Posted January 3, 2018 Share Posted January 3, 2018 Dobra trzeba podjąć rękawice, ale dopiero w weekend będę miał dostęp do wagi. Tylko ja nic nie obiecuję, bo nie chcę tego zrobić pod kogoś, ale dla samego siebie, by z samym sobą było mi dobrze. No i duży wpływ ma na to troska o zdrowie. Napewno bym chciał zejść do 100ki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cygan786 Posted January 3, 2018 Share Posted January 3, 2018 Dobra trzeba podjąć rękawice, ale dopiero w weekend będę miał dostęp do wagi. Tylko ja nic nie obiecuję, bo nie chcę tego zrobić pod kogoś, ale dla samego siebie, by z samym sobą było mi dobrze. No i duży wpływ ma na to troska o zdrowie. Napewno bym chciał zejść do 100ki. I tak robisz dla siebie. My to taki wątek motywacyjny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted January 3, 2018 Administrators Share Posted January 3, 2018 Dokładnie. Przed chwilą miałem chęć coś pożreć. Zobaczyłem wątek i pass. @cygan786 też ma grypę nie ma zmiłuj. Idę do lodówki szukać czegoś zdrowego? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts