grych Posted January 4, 2018 Share Posted January 4, 2018 (edited) Witajcie Od urodzenia mówią do mnie Rychu, mam 40 lat, mieszkam w Ostrowie Wlkp. Moją ulubioną metodą jest spławik. Ryby łowię od prawie 30 lat, ale mam nadzieję czegoś się od Was uczyć, żeby móc łowić coraz większe ryby Widzę tu sporo osób z innego forum, więc niektórym mój nick może wydać się znajomy, jak np. koledze @Jurek, który powiedział mi o istnieniu tego forum. Nie samymi rybami człowiek żyje, ja także, a moją drugą pasją jest muzyka. To chyba tyle na początek Edited January 4, 2018 by grych 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted January 4, 2018 Share Posted January 4, 2018 Witaj Rysiek. Czuj się jak u siebie i pisz z Nami. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grych Posted January 4, 2018 Author Share Posted January 4, 2018 Jak będę miał coś mądrego do napisania, to oczywiście że tak 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semi Posted January 4, 2018 Share Posted January 4, 2018 (edited) Witaj, pocztą pantoflową zwiększa się ilość użytkowników forum . Też tu trafiłem z "polecenia". Edited January 4, 2018 by Semi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrProper Posted January 4, 2018 Share Posted January 4, 2018 Witaj Ryszard Ty już tam masz do powiedzenia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted January 4, 2018 Administrators Share Posted January 4, 2018 Gdyby nie ten wiek, podobny do mojego to bym powiedział "część Tato", bo to Ryszard właśnie nauczył mnie wędkować. Witaj? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted January 4, 2018 Share Posted January 4, 2018 Witamy. Ps. No i chyba tym sposobem Jurek dostanie bana na SIG -u. Nie lubią nas tam, bo nie wiedzieć czemu traktują nas jak konkurencję. A my przecież popieramy zabijanie ryb i jesteśmy za PZW, IRŚ i komuną, wiec żadną konkurencja nie jesteśmy. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrProper Posted January 4, 2018 Share Posted January 4, 2018 @elvis Zapomniałeś dodać "jesteśmy" zwolennikami Jaxona Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted January 4, 2018 Share Posted January 4, 2018 Ze mną jest jeszcze gorzej, bo ja nie mogę się nawet zarejestrować jak bym chciał. Takiego mam bana. A to dlatego, że jestem w zarządzie PZW, w radzie Fundacji dlaryb.pl i znam Kotwica. Z tego ostatniego to jestem szczególnie dumny. Myślę, że każdy kto miał okazję go poznać podziela moje zdanie. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrProper Posted January 4, 2018 Share Posted January 4, 2018 2 minuty temu, elvis napisał: Ze mną jest jeszcze gorzej, bo ja nie mogę się nawet zarejestrować jak bym chciał. Takiego mam bana. A to dlatego, że jestem w zarządzie PZW, w radzie Fundacji dlaryb.pl i znam Kotwica. Z tego ostatniego to jestem szczególnie dumny. Myślę, że każdy kto miał okazję go poznać podziela moje zdanie. Ja już zaliczyłam dwa takie bany A jak mam być szczery, to nie chce mi się już kombinować aby dostać trzeciego - Ale kto wie może spróbuje jak się będę nudził Ale kręgosłupa tak czy siak nie dam sobie przetrącić Ps. Mam nadzieję że przyjdzie mi Go @Kotwic poznać i podzielić twoje zdanie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts