stas1 Posted January 4, 2018 Share Posted January 4, 2018 http://www.firmadragon.pl/czytelnia/testerzy-relacjonuj/2915-nie-koncz-sezonu-w-pazdzierniku 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted January 4, 2018 Share Posted January 4, 2018 Sezon nigdy się nie kończy! Następuje co najwyżej zmiana metody wędkowania i gatunku ryb. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mav3rick Posted January 4, 2018 Share Posted January 4, 2018 Zima to pstrągi przechodzące z nadchodzącym ciepłem w klenie więc sezon trwa cały rok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stas1 Posted January 4, 2018 Author Share Posted January 4, 2018 (edited) A feeder to co,zaraz pstrągi Edited January 4, 2018 by stas1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stas1 Posted January 4, 2018 Author Share Posted January 4, 2018 http://www.wedkarz.pl/wp-webapp/article/4066 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted January 4, 2018 Administrators Share Posted January 4, 2018 No już tęsknie za feederem, nawet dziś miałem telefon czy ktoś u nas łowi białoryb, a szczerze, to nad Czarne bym się wybrał, jednak robali brak... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mav3rick Posted January 4, 2018 Share Posted January 4, 2018 A feeder to co,zaraz pstrągiWybacz Stasiu, ale zima to królowanie pstrąga. Jak jest śnieg to naprawdę magiczne jest takie łowienie Chociaż patrząc na obecne temperatury miałem myśli o feederze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stas1 Posted January 4, 2018 Author Share Posted January 4, 2018 (edited) Zima to płocie,wybacz mav3rick Edited January 4, 2018 by stas1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cygan786 Posted January 4, 2018 Share Posted January 4, 2018 Tak jak Daniel mówi, tylko zmienia się metoda. W zeszłym roku byłem pierwszy raz na lodzie i powiem wam spodobało mi się. Jeszcze jakby było ciepło to byłoby idealnie. Patrząc na pogodę to w tą zimę tylko w lodówce chyba lód zobacze. Za to ciągnie do feederka. Jak przyszły tydzień będzie przyzwoity to jadę nie ma bata. Tylko zezwolenie wykupic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted January 4, 2018 Share Posted January 4, 2018 Tak jak Daniel mówi, tylko zmienia się metoda. W zeszłym roku byłem pierwszy raz na lodzie i powiem wam spodobało mi się. Jeszcze jakby było ciepło to byłoby idealnie. Patrząc na pogodę to w tą zimę tylko w lodówce chyba lód zobacze. Za to ciągnie do feederka. Jak przyszły tydzień będzie przyzwoity to jadę nie ma bata. Tylko zezwolenie wykupic. Nie chcę nic mówić, ale twoje wędki podlodowe leżą u mnie. Rok zleciał, a nam nie było dane się dogadać i spotkać. Do poznania woził nie będę spowrotem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts