NPC Posted January 7, 2018 Share Posted January 7, 2018 Uprzedzam, że moja aktywność to będzie głownie pisanie poradników lub pomoc innym dlatego zaczynamy zabawę W razie czego tekst dostanie @Jurek i będzie publikował. Szybki, obrazkowy poradnik jak zrobi QD w domu. Potrzebny będzie śrubokręt i 5 min pracy, czasami trzeba zamiast sprężyny wstawić pasującą rurkę igielitową do paliwa, plastikową, można udać się do tokarza, można wykorzystać sporo rzeczy z domu, w ostateczności można wystrugać z drewna Większość konstrukcji będzie działać bez problemu, sprężynkę sugeruję schować w torebkę strunową wraz z karteczką i opisem. Penn Daiwa 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrProper Posted January 7, 2018 Share Posted January 7, 2018 (edited) Kiedyś się tym tematem interesowałem, i z tego co wiem nie wszystkie kołowrotki można w ten sposób przerobić. Nie wiem czasem czy i @Ostap coś przy tym nie grzebał, ale ręki uciąć to se nie dam A Pana z tatuażami haa, to jest pamięć absolutna pamiętam Edited January 7, 2018 by MrProper Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted January 7, 2018 Administrators Share Posted January 7, 2018 4 godziny temu, NPC napisał: Uprzedzam, że moja aktywność to będzie głownie pisanie poradników lub pomoc innym dlatego zaczynamy zabawę W razie czego tekst dostanie @Jurek i będzie publikował. Szybki, obrazkowy poradnik jak zrobi QD w domu. Potrzebny będzie śrubokręt i 5 min pracy, czasami trzeba zamiast sprężyny wstawić pasującą rurkę igielitową do paliwa, plastikową, można udać się do tokarza, można wykorzystać sporo rzeczy z domu, w ostateczności można wystrugać z drewna Większość konstrukcji będzie działać bez problemu, sprężynkę sugeruję schować w torebkę strunową wraz z karteczką i opisem. Penn Daiwa Zatem, często będziesz lądować na głównej, jeśli pozwolisz ? z dopiskiem nicka, jako autora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NPC Posted January 7, 2018 Author Share Posted January 7, 2018 (edited) Daj temat to coś napiszę z obrazkami. Nie wiem co Was interesuje ale spławik i mucha to nie moja bajka. Edycja Może ciężarki ekologiczne, koszyki zanętowe na rzekę lub na staw? A ja coś napisałem odkrywczego? To są rzeczy znane od wielu lat Edited January 7, 2018 by NPC Dopisek 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted January 7, 2018 Administrators Share Posted January 7, 2018 24 minuty temu, NPC napisał: Daj temat to coś napiszę z obrazkami. Nie wiem co Was interesuje ale spławik i mucha to nie moja bajka. Edycja Może ciężarki ekologiczne, koszyki zanętowe na rzekę lub na staw? A ja coś napisałem odkrywczego? To są rzeczy znane od wielu lat Technika dowolna, każdy tutaj działa dla dobra Fundacji, taka nasza idea. Jedni piórem, inni działaniem, jeszcze inni edukacja itd. ? To co najlepsze promujemy Ciężarki ekologiczne tym bardziej świetny temat. Można prowadzić bloga, można wpisami na forum, ja jestem od tego aby wyłapać i przenieść co fajnie napisane, poparte fotkami na główną. Czasmi mi coś ucieknie, nie zawsze mam czas, ale staram się jak mogę. Czy stary temat? Hmmm odkrywczy i to już jest duży plus, nie każdy o tym słyszał, więc dlaczego takich czy innych tematów na stałe nie przerzucać na główną stronę? ? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts