elvis Posted January 7, 2018 Share Posted January 7, 2018 Zachęcam do przedstawienia się bardziej szczegółowo niż w postach powitalnych . Na początek sam siebie przedstawie. Mam na imię Daniel , dla znajomych Elvis. Wędkuję od zawsze, czyli od ponad 37 lat. Jak można łatwo obliczyć mam +37 wiosenek. Pierwszy raz byłem na rybach w wieku 3 lat. Zaraz potem dostałem swoją pierwszą wędkę, bambusa którego mam do dzisiaj, bynajmniej gdzieś miałem. Następnie rok później dostałem drugą wędkę od Mikołaja i również był to bambus. Trzeciego roku Mikołaj mnie też nie zawiódł i dla odmiany przyniósł mi szklanego spinninga 2.1 z Polspiningu. Później wybuchł stan wojenny i Mikołaja chyba internowali, bo więcej do mnie nie przyszedł. Najśmieszniejsze jest to, że w mojej rodzinie nikt nie wędkował przede mną. Skąd tego typu prezenty nie mam pojęcia. Pewnie nic innego poza wędkami i octem w sklepach nie było. Moja przygoda z wędką była jak sinusoida. Raz totalnie odawałem się tej pasji, by następnie znikać na kilka lat. Zawodowo jestem operatorem, ustawiaczem i programistą maszyn sterowanych numerycznie w skrócie CNC. Tak już od ponad dwudziestu lat strugam sobie w metalach i nie tylko. Trochę projektuję, ale głównie dla własnych potrzeb. Poza wędkarstwem lubię góry i jazdę na rowerze, zbieranie grzybów oraz gotowanie. Mam żonę, dwóch synów i psa. 2 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurek Posted January 7, 2018 Share Posted January 7, 2018 (edited) A ja nie będę zaśmiecał wątku, bo wiecie, dane szybko mogą okazać się nieaktualne. Cieszmy się wspólną chwilą @elvis Gratuluję wspaniałej rodzinki, no i pieska W ogóle, to sam chciałem poprosić każdego z Was o trochę informacji, o sobie, bo to ułatwiłoby mi znacznie dalsze prace nad biografią forum w postaci hymnu.. Nikogo nie zamierzam pominąć. Nie martwcie się, na potrzeby zlotu opracuję wersję góra 3 zwrotkową, mając na uwadze czynniki nie sprzyjające odtwarzaniu z pamięci czegokolwiek Jakie mogą tam zapanować Edited January 7, 2018 by Jurek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted January 7, 2018 Author Share Posted January 7, 2018 Jurku dziękuje. Ps. Tak dla jasności moje dzieci już nie są tak małe jak na załączonym obrazku. Zdjecie ma kilkanaście lat. Ten młodszy to ten co z rybą pozuje, a dom też już nie wygląda rak samo. Mam też sporo świetnych znajomych wśród których są moi przyjaciele i mam nadzieje, że ta grupa się znacznie niebawem powiększy. 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts