Jurek Posted January 8, 2018 Share Posted January 8, 2018 (edited) Coś mnie i na powagę naszło. Koledzy, piękne motto weszło mi w łapy : Jakie jest Wasze zdanie ? Zapraszam do dyskusji ! Edited January 9, 2018 by Jurek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted January 8, 2018 Share Posted January 8, 2018 Jeśli pytasz Mnie? to tak. Jestem zj...y. Przez ostanie 4 dni wstawałem przed 03h i nienawidzę świata. Chcę walnąć setę i zasnąć. Wk.... Mnie nawet wiatr. Coś dodać? Dobranoc! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NPC Posted January 8, 2018 Share Posted January 8, 2018 11 minut temu, Jurek napisał: Coś mnie i na powagę naszło. Koledzy, piękne motto weszło mi w łapy : A wiesz co miał mu powiedzieć? Miał mu powiedzieć, że podobno jego przyjaciel ma romans z jego żoną. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurek Posted January 8, 2018 Author Share Posted January 8, 2018 (edited) @ArekHNo wybacz, ale specjalnie for you nie będę otwierał wątku " My - Pittbule " / bez urazy dla tych przesympatycznych piesków./ @NPC Następny Mądry!! A sio mi do bzdur i pierdół Edited January 8, 2018 by Jurek 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted January 8, 2018 Share Posted January 8, 2018 W tym momencie, nie jestem Jerzy w nastroju do żartów, a i myśleć Mi się nie chce. Pisz w prost. W dupie mam opinie innych. Jestem zmęczony i zamierzam zalegnąć na ryj. Krótko proszę. PW? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurek Posted January 8, 2018 Author Share Posted January 8, 2018 Przede wszyskim mam prośbę o oczszczenie wątku do bip. A do Ciebie nic nie mam. Jesteż już dużym chlopcem, jak się skupisz to sam sobie odpowiesz. Motto jest bardzo ogólne i przyszłościowe , dla dobra nas wszystkich. Ciebie uważam za kogoś, kto wzorowo je stosuje., więc o co kaman ? Tylko blagam - sio mi stąd ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted January 9, 2018 Share Posted January 9, 2018 Ok. Dotarło. Pomyślę rano. To nie powód, byś Mi tu pyskował starcze! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted January 9, 2018 Share Posted January 9, 2018 Wydawać by się mogło, że to powinno być normą, ale to wbrew ludzkiej naturze. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurek Posted January 9, 2018 Author Share Posted January 9, 2018 @elvis Ale tak naprawdę, to wszystkie karty w ręku ma tu słuchacz. Z perspektywy czasu mogę śmiało powiedzieć, że wiele złego dzieje się tylko dlatego, że dajemy posłuch takim złym podszeptom. Wiele przyjazni się rozleciało, miedzy wartościowymi ludzmi. I wiele złego w ogóle , gdy rozciągniemy tą zasadę na wszystkie okoliczności dawania wiary w czyjeś iluzje. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts