Jump to content

MiX DRY

Jurek
 Share

Recommended Posts

Jak zaczynałem przygodę z methodą, to był w2009 r. Ale była to sprawa karpiowa. Chociaż nie jestem karpiarzem, o zachęcony skutecznością kolegi kupiłem odpowiednie podajniki pod nią, i łowiłem karpiszszony na federka / Jaxon arcadia, a co !/. Tam dodawałem,  jako jeden ze składników zanęty,  puszkę łososia w oleju. I w zwiazku z tym mam pytaniea do kolegi @MrProper :

1. Czy jest do zdobycia puszka śledzi  " a la stara skarpeta wikinga " ?

2. Ile kosztuje mniej więcej ?

3. Co sądzisz o dodaniu jej do mixu MMM ?

Bo z tego co wiem, to capi okrutnie !!!!

Jurku, Nie wiem, nie rozglądałem się czy jest dostępna - mów mi masochista - eejjj, ale bez przesady :D :P 

A czy warto Myślę ze każdy pomysł jest wart przetestowania. Więc postaram się zorientować czy jest dostępna w Holandii.

Jeśli będzie to przywiozę Ci taką abyś mógł dostąpić zaszczytu bycia pierwszym testerem :D:D:P;) 

• Administrators

;)Biedna ta woda z takimi miksami, a potem inni się kąpią i śmierdzą po tym jak "stara skarpeta Wikinga":icon_arrow1:

• Like 1

6 minut temu, MrProper napisał:

Jurku, Nie wiem, nie rozglądałem się czy jest dostępna - mów mi masochista - eejjj, ale bez przesady :D :P 

A czy warto Myślę ze każdy pomysł jest wart przetestowania. Więc postaram się zorientować czy jest dostępna w Holandii.

Jeśli będzie to przywiozę Ci taką abyś mógł dostąpić zaszczytu bycia pierwszym testerem :D:D:P;) 

Mariusz, tylko w wypadku gdy to będzie cena na poziomie kilku euro, Ok ? Abym był wypłacalny :D

Ale obiecaj mi tutaj 

Że jeśli się spotkamy gdzieś na rybach/zlocie, nie będziesz  mieszał tego wynalazku przy Nas :)  STOI? 

@Jurek
Chodzi Ci o taką rybkę? 
:grin-min:

s383942097913435531_p31_i5_w600.jpeg
Wiking, ryba i śmierdzi - trafiłem? :) 

Popytaj w sklepach gdzie sprzedają ryby na wagę z wiaderek, wody i oleju nikt nie chce więc to wyrzucają.

7 minut temu, MrProper napisał:

Ale obiecaj mi tutaj 

Że jeśli się spotkamy gdzieś na rybach/zlocie, nie będziesz  mieszał tego wynalazku przy Nas :)  STOI? 

No co Ty ? Chyba że na zawodach będzie jakiś sprzęt jaxona, to zrobię wszystko :Forever_Alone-min: