losiu33 Posted January 11, 2018 Share Posted January 11, 2018 Co powiecie o takim krześle ? https://sklepdrapieznik.pl/sklep/krzesla-i-akcesoria-do-krzesel-matrix/21987-krzeslo-matrix-accessory-chair.html Chce sobie coś sprawić obecnie mam krzesełko wędkarskie z Auchan - badziewie, chcę kupić krzesło akcesoryjne może jakieś inne propozycję ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stas1 Posted January 11, 2018 Share Posted January 11, 2018 (edited) Wszystko opiera się o budżet Edited January 11, 2018 by stas1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted January 11, 2018 Administrators Share Posted January 11, 2018 1. Jaki masz budżet? 2. Będziesz używać Feeder Arm, czy tradycyjnie podpórki? 3. Będziesz częściej łowił na zawodach czy dla przyjemności? 4. Jak długie zasiadki planujesz? 5. Wolisz łowić w nocy czy w dzień? 6. Na jakie wody ( komercją, rzeki, jeziora) ten fotel? 7. Jak duże masz, auto bagażnik i jak z dostępem do Twoich miejscówek? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
losiu33 Posted January 11, 2018 Author Share Posted January 11, 2018 ad.1 Budżet hmm do 1000zł ( łącznie z akcesoriami) ad.2 Będę używał feeder armów ad.3 Częściej będę łowił dla przyjemności ad.4 Zasiadki hmm zawsze jestem conajmniej 5-6 godzin ad.5 Wolę łowić w dzień - nocek unikam ad.6 Najczęściej stawy kilkanaście razy w roku komercja ad.7 golf IV dostęp do miejscówek najczęściej do 100 metrów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
losiu33 Posted January 11, 2018 Author Share Posted January 11, 2018 Od razu powiem że nie podoba mi się Cuzo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayler Posted January 11, 2018 Share Posted January 11, 2018 Brałeś pod uwagę Koruma X25 Deluxe Accessory Chair? Pod tą nogę dość tanio można fajny osprzęt dobrać no i jest bardzo stabilny i wygodny. http://e-amur.com/index.php?route=product/product&product_id=2264 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
losiu33 Posted January 11, 2018 Author Share Posted January 11, 2018 (edited) Widziałem film na youtubie o tym jak w tym krześle "zjeżdżają" nogi ze względu na jakąś wadę konstrukcyjną więc odrzuciłem je Na forum SiG znalazłem jeszcze ofertę Krzesła monster. Ktoś z was takie posiada ? http://allegro.pl/preston-innovation-monster-feeder-chair-i7130205493.html Edited January 11, 2018 by losiu33 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stas1 Posted January 11, 2018 Share Posted January 11, 2018 Naogladałeś sie reklamowego filmu dla wyspiarzy i teraz masz mętlik w głowie. ja mam starego koruma i jest super,nowe mają koledzy i chwalą Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stas1 Posted January 11, 2018 Share Posted January 11, 2018 (edited) Fajne ma Mivardi z sytemem jezdnym,Korum ,Preston Milo trzeba poszukać Krzesła ala kosz browning Traper,Senas wybór ogromny Edited January 11, 2018 by stas1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrProper Posted January 11, 2018 Share Posted January 11, 2018 (edited) Na forum SiG znajdziesz pewnie tez, dlaczego sie go pozbywają - mało stabilny? Takie opinie tez tam krążą. Mimo użycia podnóżka - jest lepiej ale jeszcze nie to Oczywiscie "mowię" o krzesle prestona poniewaz mnie Stasiu wyprzedził Edited January 11, 2018 by MrProper Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts