Jurek Posted January 13, 2018 Share Posted January 13, 2018 (edited) Zakładam ten wątek, gdyż sądzę, że miłe przywitanie się sprzyja ocieplaniu atmosfery w naszym gronie. Dlatego tytuł nie może być pierdołowaty. Nie uważacie ? Widzę, że wszyscy akceptują, więc zapraszam do codziennego przywitania się właśnie tutaj. Ale, tylko tych, co chcą podzielić się dobrym nastrojem ! Ponuraków wyganiam do bzdur i pierdół. A sio ! ! Chyba, żeby się znalazł jaki pierdoła z Gądek / bez urazy dla Gądek/ @Grendziu , co cesarskie - cesarzowi : A teraz dla nas wszystkich Edited January 13, 2018 by Jurek 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted January 13, 2018 Share Posted January 13, 2018 Witajcie z rana. Ps. Ale, że co? Ma być jeszcze bardziej słodko ? Bleeee 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurek Posted January 13, 2018 Author Share Posted January 13, 2018 To nie jest lukier, to jest wazelina ! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semi Posted January 13, 2018 Share Posted January 13, 2018 U mnie słońce w okno zagląda, więc i Wam słońca życzę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrProper Posted January 13, 2018 Share Posted January 13, 2018 (edited) Dzień dobry Słońca życzę Edited January 13, 2018 by MrProper Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurek Posted January 13, 2018 Author Share Posted January 13, 2018 Achoj ! Przygodo Łowi tam gdzie który ? O, pardon, czy jest ktoś na sesji ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semi Posted January 13, 2018 Share Posted January 13, 2018 Jurek, ja za stary na sesję, już uczyć by mi się nie chciało. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mav3rick Posted January 13, 2018 Share Posted January 13, 2018 Pochwalony wszystkim jak fajnie nie wstać o 3.25, tylko w chwili kiedy sam ze swojej nie przymuszonej woli się budzę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurek Posted January 13, 2018 Author Share Posted January 13, 2018 2 minuty temu, Semi napisał: Jurek, ja za stary na sesję, już uczyć by mi się nie chciało. No niby z W-wy, a taki Nienowoczesny ? No wierzyć się nie chce, ta i oj Uwaga na czuwającego moda modów, z miasta G. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semi Posted January 13, 2018 Share Posted January 13, 2018 57 minut temu, Jurek napisał: No niby z W-wy, a taki Nienowoczesny ? No wierzyć się nie chce, ta i oj Uwaga na czuwającego moda modów, z miasta G. Jaki ja tam z Wawy, ja słoik jestem znad samiusieńkiego Buga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts