suwi Posted January 14, 2018 Share Posted January 14, 2018 Z uśmiechem na twarzy wspieramy Orkiestrę 6 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted January 14, 2018 Administrators Share Posted January 14, 2018 Mimo choroby, byłem i ja z synem i cegiełkę dołożyłem A i wklejam LIVE, bo to teraz to jakoś finał około 20tej zawsze jest Dzięki Jurek, pamiętam Twój debiut na TVP2 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotwic Posted January 14, 2018 Share Posted January 14, 2018 Od początku WOŚP wspieram tą inicjatywę. Moim zdaniem to wielkie dzieło, łączące i ludzi i cel. W giżycku dziś było wielu wolontariuszy i kilkukrotnie dzieciaki wrzucały datki i nawet wieczorem trwali na posterunku. Światełko do nieba było przygotowane ciekawie i podobało się. Siema Jurek i WOŚP. Siema wszystkim. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted January 14, 2018 Share Posted January 14, 2018 Spóźniony, ale i ja byłem. Nie zdążyłem na licytacje, ale koncert THE BILL zdążyłem. Pierwszorzędny koncert. Chłopaki jak zwykle w formie. Parę zlociszy wpadło do puszki, ale najważniejsze że mam plakat. Kolejny do kolekcji. Zbieram już od kilku lat. Są to limitowane plakaty np. z autografem Jurka lub sztabu Fundacji. Każdy jest wyjątkowy, bo z licytacji. Ten dzisiejszy jest mega duży. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted January 14, 2018 Share Posted January 14, 2018 A i jeszcze są faty z loterii i piernik 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suwi Posted January 15, 2018 Author Share Posted January 15, 2018 7 godzin temu, elvis napisał: BILL Ile to ja win wypiłem przy ich koncertach Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted January 13, 2019 Share Posted January 13, 2019 Jak co roku i dzisiaj też jesteśmy. "Dla dzieci i bez focha" 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suwi Posted January 13, 2019 Author Share Posted January 13, 2019 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted January 13, 2019 Administrators Share Posted January 13, 2019 @Aga zaangażowała się i siedzi w sztabie. Ponoć dwie paczki wylicytowane zanęt dały 220zł. Jeszcze nie wiem ile za nasze zezwolenia poszło. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted January 14, 2019 Administrators Share Posted January 14, 2019 Przed chwila oglądałem wystąpienie Jurka i rezygnacje z odtworzenia. Niestety tylko takie coś tylko k.rwa w Polsce może się wydarzyć. Polityka, nienawiść do ludzi, ja pi..rdole, ja wysiadam z tej karuzeli. Jeden tekst na zakończenie. Wycięto. Nie, nie będzie takiego tekstu na zakończenie (Kotwic). Uwaga, kolejne wypowiedzi mogą być moderowane. Jeśli któryś z modów uważa, że za ostro, proszę o kasację. Cokolwiek Jurek nie zrobisz, zawsze będę za Tobą. Moje dziecko tuż po urodzeniu także korzystało z urządzeń WOŚP. A tylko @Aga i ja wiem jak niewiele było od tego, abym ich obu wtedy stracił. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts