Administrators Grendziu Posted January 14, 2018 Administrators Share Posted January 14, 2018 Stosował już ktoś te ciężarki w praktyce? Ja http://www.fishing-mart.com.pl/sklep/pl/guru-guru-impact-bomb-g3-a274-p2406-k18410.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NPC Posted January 14, 2018 Share Posted January 14, 2018 Tego nie miałem okazji sprawdzać ale coś podobnego już tak. Mówię o obklejaniu ciężarka zanętą lub pastą pelletową znane z połowów karpi, taki przodek PVA. Natomiast przynęta już nie musi już być wisienką na torcie? Wygląda na to, że nie musi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted January 14, 2018 Author Administrators Share Posted January 14, 2018 Ja myślę, że to się może sprawdzić przy dalekich rzutach zarówno na feeder jak i przy karpiówkach ? oczywiście jeśli wcześniej zaspombujemy wodę, system też był pokazany na filmach, że łowią na rzekach ? Lub do szukania ryb w różnych odległościach? Człowiek czasami się na coś napalic, nakupuje, a potem nie zawsze trafi ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts