Administrators Grendziu Posted January 26, 2018 Administrators Share Posted January 26, 2018 Mam kilkanaście, a może ciut więcej koszyków, które idealnie nadają się do zestawów helikopterowych. Jakoś tak wyszło, że nie miałem okazji, czasu, a pewnie z lenistwa chęci aby przetestować tak zrobionych zestawów. Wciągnąłem co prawda nosem 5 filmów karpiowych KORDY i tam było pokazane jak ów dane zestawy lądują w wodzie i jak wygląda przynęta na pop-upach oraz na zwykłych kulkach. Bardzo ciekawie to wyglądało. Reasumując, najprawdopodobniej będę raczkować w tym systemie, najprawdopodobniej stosować będę go do dalekich rzutów oraz na głębszej wodzie, jak to ja pewnie na jednej wędce pójdzie klasyka, a na drugiej eksperyment. Czekam na fajne, treściwe podpowiedzi co i jak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suwi Posted January 26, 2018 Share Posted January 26, 2018 Helikopyrami łatwiej 3 różnymi ZESTAW jest prosty będę się starał zrobić ideał do kamienia a potem to opisać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted May 3, 2018 Share Posted May 3, 2018 Ostatnimi czasy stosuję zestaw przedstawiany kiedyś przez @stas1 Nie używam krętlików. Montuję przypon w minipentlę nad skrętką na żyłce głównej. Nic Mi się nie plątało. Warte wypróbowania. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stas1 Posted May 3, 2018 Share Posted May 3, 2018 Miło mi że komuś sie przydało Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted May 3, 2018 Share Posted May 3, 2018 No proszę staruchu. Żyjesz. A pro po. Nie daję tych dwóch pętli nad. Jakoś Mi nie mają tam powodu być. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stas1 Posted May 3, 2018 Share Posted May 3, 2018 nie muszą,ja czasem tak robie jakz mieniam wysokość mocowania przyponu,ale to generalnie zbędne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted May 3, 2018 Share Posted May 3, 2018 A widzisz. Myślimy podobnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts