cygan786 Posted January 27, 2018 Report Share Posted January 27, 2018 Koleżanki i koledzy. Mam 150 PLN do sprzeniewierzenia i chcę kupić jakiegoś pikerka 2,70m i cw 30-50g. Ogladalem Cormorany, Mistralle i Kongery. Zwracam się tu do fachowców. Pomożecie w podjeciu decyzji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurek Posted January 27, 2018 Report Share Posted January 27, 2018 (edited) 54 minuty temu, cygan786 napisał: Koleżanki i koledzy. Mam 150 PLN do sprzeniewierzenia i chcę kupić jakiegoś pikerka 2,70m i cw 30-50g. Ogladalem Cormorany, Mistralle i Kongery. Zwracam się tu do fachowców. Pomożecie w podjeciu decyzji. Ja jestem zachwycony pickerkiem flagmann w tym przedziale. Na kanale glinynatury.pl pokazana jest jego praca w jednym z filmików. Niestety nie mam go. Do kupienia w ich. sklepie, lub w Kijowie za niecałe 76 zl.(w przeliczeniu) Link na Ukrainę podał dzisiaj @NPC Wątku dot flagmanna. Edited January 27, 2018 by Jurek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted January 27, 2018 Report Share Posted January 27, 2018 52 minuty temu, cygan786 napisał: Koleżanki i koledzy. Mam 150 PLN do sprzeniewierzenia i chcę kupić jakiegoś pikerka 2,70m i cw 30-50g. Ogladalem Cormorany, Mistralle i Kongery. Zwracam się tu do fachowców. Pomożecie w podjeciu decyzji. Nie umiem Ci pomóc Adam. Przeglądam, ale nawet nie kojarzę tego sprzętu. Co mi wpadło w oko, to Mistrall. Ale jest do 30g. http://allegro.pl/picker-piker-mistrall-tournament-2-7m-do-30g-fish-i6730140455.html?fromVariant=6730140487 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sołtys stan Posted January 27, 2018 Report Share Posted January 27, 2018 52 minuty temu, cygan786 napisał: Koleżanki i koledzy. Mam 150 PLN do sprzeniewierzenia i chcę kupić jakiegoś pikerka 2,70m i cw 30-50g. Ogladalem Cormorany, Mistralle i Kongery. Zwracam się tu do fachowców. Pomożecie w podjeciu decyzji. Jak lubisz paraboliki to Cast Master Flagmana bym brał. Ma bardzo dobre recenzje.Musisz tylko dołożyć 15 zl jeszcze Jest jeszcze picerek Mivardi zakupiony przez kolegę Splot-a do wyboru. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted January 27, 2018 Report Share Posted January 27, 2018 2 minuty temu, Jurek napisał: Ja jestem zachwycony pickerkiem flagmann w tym przedziale. Na kanale glinynatury.pl pokazana jest jego praca w jednym z filmików. Niestety nie mam go. Do kupienia w ich. sklepie, lub w Kijowie za niecałe 76 zl. Może poczekaj do Rybomanii. Jeśli jest jak pisze Jurek, możliwe że będzie do obejrzenia coś z flagmana. Wątpię by cena u nas była aż tak atrakcyjna, ale jak co elvis mógł by Ci zakupić i dostarczyć. @Sołtys stan swego czasu coś z Mivardi kupował? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurek Posted January 27, 2018 Report Share Posted January 27, 2018 Przed chwilą, ArekH napisał: Może poczekaj do Rybomanii. Jeśli jest jak pisze Jurek, możliwe że będzie do obejrzenia coś z flagmana. Wątpię by cena u nas była aż tak atrakcyjna, ale jak co elvis mógł by Ci zakupić i dostarczyć. @Sołtys stan swego czasu coś z Mivardi kupował? U glin można go kupić za 165 zl. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cygan786 Posted January 27, 2018 Author Report Share Posted January 27, 2018 Może poczekaj do Rybomanii. Jeśli jest jak pisze Jurek, możliwe że będzie do obejrzenia coś z flagmana. Wątpię by cena u nas była aż tak atrakcyjna, ale jak co elvis mógł by Ci zakupić i dostarczyć. [mention=797]Sołtys stan[/mention] swego czasu coś z Mivardi kupował? Najgorsze że nie mam jak pomacać. Poczatek roku a nie mam chwili czasu. Zdaje się na wasze doswiadczenie i obycie ze sprzętem.@elvis doradził mi już jeden kijek ze stajni Dajła i to byl strzal w 10. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted January 27, 2018 Report Share Posted January 27, 2018 No to już prawie w budżecie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted January 27, 2018 Report Share Posted January 27, 2018 Trzeba by Stacha o Soniki podpytać. U niego W Wrocławiu powinny być dostępne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cygan786 Posted January 27, 2018 Author Report Share Posted January 27, 2018 No to już prawie w budżecie. Są widełki. Jestem elastyczny. Nie ma problemu dołożyć ze 2-3 dyszki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts