Jump to content

Zakup pickera do 150zł

cygan786
 Share

Recommended Posts

Koleżanki i koledzy. Mam 150 PLN do sprzeniewierzenia i chcę kupić jakiegoś pikerka 2,70m i cw 30-50g. Ogladalem Cormorany, Mistralle i Kongery. Zwracam się tu do fachowców. Pomożecie w podjeciu decyzji.

54 minuty temu, cygan786 napisał:

Koleżanki i koledzy. Mam 150 PLN do sprzeniewierzenia i chcę kupić jakiegoś pikerka 2,70m i cw 30-50g. Ogladalem Cormorany, Mistralle i Kongery. Zwracam się tu do fachowców. Pomożecie w podjeciu decyzji.

Ja jestem zachwycony pickerkiem flagmann w tym przedziale. Na kanale glinynatury.pl pokazana jest jego praca w jednym z filmików. Niestety nie mam go. Do kupienia w ich. sklepie, lub w Kijowie za niecałe 76 zl.(w przeliczeniu)

Link na Ukrainę podał dzisiaj @NPC

Wątku dot flagmanna.

Edited by Jurek

52 minuty temu, cygan786 napisał:

Nie umiem Ci pomóc Adam. Przeglądam, ale nawet nie kojarzę tego sprzętu. Co mi wpadło w oko, to Mistrall. Ale jest do 30g. http://allegro.pl/picker-piker-mistrall-tournament-2-7m-do-30g-fish-i6730140455.html?fromVariant=6730140487 

• Like 1

52 minuty temu, cygan786 napisał:

Jak lubisz paraboliki to Cast Master Flagmana bym brał. Ma bardzo dobre recenzje.Musisz tylko dołożyć 15 zl jeszcze :D Jest jeszcze picerek Mivardi zakupiony przez kolegę Splot-a  do wyboru.

• Like 1

2 minuty temu, Jurek napisał:

Ja jestem zachwycony pickerkiem flagmann w tym przedziale. Na kanale glinynatury.pl pokazana jest jego praca w jednym z filmików. Niestety nie mam go. Do kupienia w ich. sklepie, lub w Kijowie za niecałe 76 zl.

Może poczekaj do Rybomanii. Jeśli jest jak pisze Jurek, możliwe że będzie do obejrzenia coś z flagmana. Wątpię by cena u nas była aż tak atrakcyjna, ale jak co elvis mógł by Ci zakupić i dostarczyć. @Sołtys stan swego czasu coś z Mivardi kupował? 

Przed chwilą, ArekH napisał:

Może poczekaj do Rybomanii. Jeśli jest jak pisze Jurek, możliwe że będzie do obejrzenia coś z flagmana. Wątpię by cena u nas była aż tak atrakcyjna, ale jak co elvis mógł by Ci zakupić i dostarczyć. @Sołtys stan swego czasu coś z Mivardi kupował? 

U glin :cry-min: można go kupić za 165 zl.

Może poczekaj do Rybomanii. Jeśli jest jak pisze Jurek, możliwe że będzie do obejrzenia coś z flagmana. Wątpię by cena u nas była aż tak atrakcyjna, ale jak co elvis mógł by Ci zakupić i dostarczyć. [mention=797]Sołtys stan[/mention] swego czasu coś z Mivardi kupował? 
Najgorsze że nie mam jak pomacać. Poczatek roku a nie mam chwili czasu. Zdaje się na wasze doswiadczenie i obycie ze sprzętem.@elvis doradził mi już jeden kijek ze stajni Dajła i to byl strzal w 10.