Administrators Grendziu Posted January 28, 2018 Administrators Share Posted January 28, 2018 Jak to się fajnie pracuję się, gdy jest większa grupa? Pomysłodawcą jest kolega @cygan786. Dziś wieczorem przekaże pierwszy gadżet ze zdjęciem zalegającego sprzętu. Do każdej licytacji stworzymy osobny wątek. Osoba która wygra wpłacać będzie pieniążki na cele statutowe Fundacji. Dana aukcja będzie miała także swoją zajawkę na Facebooku, stąd prośba o fotografię i osobny wątek. Osoba która wygra otrzyma od darczyńcy przesyłkę. Darczyńca wysyla sprzęt na Twój koszt. W tym wątku dyskutujemy,ulepszamy, proponujemy ? 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mała Posted January 28, 2018 Share Posted January 28, 2018 Super pomysł@cygan786 @Grendziu czy na licytacje można będzie wystawiać tylko sprzęt związany z wędkarstwem? Wysłane z mojego SM-J320FN przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cygan786 Posted January 28, 2018 Share Posted January 28, 2018 Super pomysł[mention=42]cygan786[/mention] [mention=2]Grendziu[/mention] czy na licytacje można będzie wystawiać tylko sprzęt związany z wędkarstwem? Wysłane z mojego SM-J320FN przy użyciu TapatalkaChyba nie tylko. To już decyzja Prezesa.Założenie jest takie ze kto wygra licytacje to daną kwote wpłaca na rzecz Fundacji. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted January 28, 2018 Author Administrators Share Posted January 28, 2018 @Mała czemu nie, też o tym pomyślałem, tylko skąd przekaz do odbiorców. Fanpage ma około 6 tys osób, grupa na FB 7 tys osób, z tym, że tam to ponad 90% wędkarze a w aledrogo nie będzie czasu aby się bawić. Pomysł oki? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted January 28, 2018 Author Administrators Share Posted January 28, 2018 Jest tyle grup na FB sprzedażowych, że ogarniemy temat? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mav3rick Posted January 28, 2018 Share Posted January 28, 2018 Darek tutaj licytacje czy na FB? Bardzo chętnie coś udostępnię i od siebie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mała Posted January 28, 2018 Share Posted January 28, 2018 Prawda jest taka, że jeśli ktoś będzie chciał się pozbyć sprzętu czy innych rzeczy, których nie używa, to wystawi towar za minimalną kwotę (lepsze to niż wyrzucać lub przechowywać w nieskończoność). Każde 10, 20, 50, 100 lub więcej złotych to i tak wiele dla Fundacji. Pójdzie informacja na FB to jeśli będzie ktoś zainteresowany odwiedzi nas i podbije cenęTen pomysł jest naprawdę zajefajny Wysłane z mojego SM-J320FN przy użyciu Tapatalka 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted January 28, 2018 Author Administrators Share Posted January 28, 2018 1 minutę temu, mav3rick napisał: Darek tutaj licytacje czy na FB? Bardzo chętnie coś udostępnię i od siebie Od nas zaufanych forumowiczów dla Fundacji. Aukcje zrobię tak, że dzięki aplikacji buffer będzie widoczna na fejsie, większy dostęp osób. Stąd każdy wątek osobno z fotka i opisem do zachęcania wzięcia udziału. Potem to można pospamwiac po grupach FB sprzedażowych, dzięki temu ludzie będą wchodzić na forum i patrzeć co i czego dotyczy, jak kogoś zainteresuje to się zaloguje i podbiję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruda Posted January 28, 2018 Share Posted January 28, 2018 @cygan786, brawo Ty ? Super pomysł ? ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mav3rick Posted January 28, 2018 Share Posted January 28, 2018 Dokładnie tak jak Alicja piszesz. Jeśli się znajdzie coś dla mnie to mogę pomóc przy tej inicjatywie. Złotówka do złotówki i coś będzie, a wielu osobom nie potrzebne rzeczy znikną z domu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts