grych Posted January 30, 2018 Report Share Posted January 30, 2018 Postanowiłem dołączyć do pomocy dla fundacji Oddam w dobre ręce (po licytacji ) to co na zdjęciach. Wszystko nowe, nieużywane. Licytacja od "zetki", powiedzmy do 7.02. Koszty wysyłki po stronie kupującego (ok. 15zł. - paczka PP) Uwaga - nie mam pojęcia, czy będę w Poznaniu na targach, więc odbiór tam raczej nie wchodzi w grę. Proszę wziąć to pod uwagę Tworzę dwa nowe tematy z tymi samymi rzeczami - to nie pomyłka 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suwi Posted January 30, 2018 Report Share Posted January 30, 2018 to ja zacznę 10 zł Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mav3rick Posted January 30, 2018 Report Share Posted January 30, 2018 Niech będzie 15zl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suwi Posted January 30, 2018 Report Share Posted January 30, 2018 20 :-D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cygan786 Posted January 31, 2018 Report Share Posted January 31, 2018 Up. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted February 21, 2018 Report Share Posted February 21, 2018 Zagubiłem ten wątek.Prosił bym @grych Rysiek o rozstrzygnięcie, a może było a Ja przeoczyłem? Termin już dawno minął. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grych Posted February 21, 2018 Author Report Share Posted February 21, 2018 Nie zwróciłem uwagi, że ktoś licytował w drugiej aukcji (mea culpa). Oczywiście wszystko ok. i wygrywający proszony jest o wpłatę kasy na konto fundacji, a do mnie proszę podesłać adres do wysyłki Paczkę do piątku wyślę 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts