Splot Posted January 31, 2018 Share Posted January 31, 2018 Chcę kupić sygnalizatory na nocki. Użyje ich kilka razy w roku więc muszą być tanie. Będę spał przy kijach więc bez żadnych przenośnych czegoś tam ( nie wiem nawet jak to się nazywa ). Brać najtańsze pierwsze z brzegu? Czy nawet wśród nich są powiedzmy lepsze? Wysłane z mojego SM-A320FL przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted January 31, 2018 Administrators Share Posted January 31, 2018 Miałem kilka sezonów temu pierwsze sygnalizatory. Monster Fishing, jedyne co mogłem się do nich doczepić, to były mega pożeraczem baterii, a tak przeżyły i deszcze i leszcze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cygan786 Posted January 31, 2018 Share Posted January 31, 2018 26 minut temu, Splot napisał: Chcę kupić sygnalizatory na nocki. Użyje ich kilka razy w roku więc muszą być tanie. Będę spał przy kijach więc bez żadnych przenośnych czegoś tam ( nie wiem nawet jak to się nazywa ). Brać najtańsze pierwsze z brzegu? Czy nawet wśród nich są powiedzmy lepsze? Wysłane z mojego SM-A320FL przy użyciu Tapatalka Mam sygnalizatory Rumpol.Coś koło 50 zł zapłaciłem za 2 sztuki. Jak na moje skromne potrzeby wystarczające. Posiadają regulację głośności,tonu i czułości. Sygnalizacja brań dźwiękowa i świetlna. Dźwięki całkowicie można wyciszyć. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Splot Posted January 31, 2018 Author Share Posted January 31, 2018 Cygan, kupiłeś je przez internet czy w stacjonarnym?Wysłane z mojego SM-A320FL przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cygan786 Posted January 31, 2018 Share Posted January 31, 2018 (edited) 22 minuty temu, Splot napisał: Cygan, kupiłeś je przez internet czy w stacjonarnym? Wysłane z mojego SM-A320FL przy użyciu Tapatalka Gość z Radomia handluje na aledrogo sprzetem wedkarskim i nie tylko, zadzwoniłem czy można osobiście i kupilem bezposrednio od niego. tu masz link http://allegro.pl/sygnalizator-bran-z-czujnikiem-zmierzchu-linia-led-i6928369891.html Edited January 31, 2018 by cygan786 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suwi Posted January 31, 2018 Share Posted January 31, 2018 chcesz takie ??? mam 2 sztuki Ogólnie są ok tylko trzeb uważać aby same się nie włączyły w transporcie bo na następnej zasiadce można się niemiło zdziwić Takie jest ryzyko sygnalizatorów na przyciski lepiej wyglądają ale potrafią się włączyć w transporcie jak gdzieś się przyciśnie przypadkiem . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Splot Posted January 31, 2018 Author Share Posted January 31, 2018 chcesz takie ??? mam 2 sztuki Ogólnie są ok tylko trzeb uważać aby same się nie włączyły w transporcie bo na następnej zasiadce można się niemiło zdziwić Takie jest ryzyko sygnalizatorów na przyciski lepiej wyglądają ale potrafią się włączyć w transporcie jak gdzieś się przyciśnie przypadkiem .Można je wyciszyć i jest regulacja czułości?Wysłane z mojego SM-A320FL przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suwi Posted January 31, 2018 Share Posted January 31, 2018 Wyciszyć aie da tony i regulacja głośności regulacji czułości nie posiadają Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Splot Posted January 31, 2018 Author Share Posted January 31, 2018 A po ile?Wysłane z mojego SM-A320FL przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suwi Posted January 31, 2018 Share Posted January 31, 2018 15 za sztukę używane ale w bardzo dobrym stanie Jeśli byś chciał to kasę nie dla mnie a na fundację jeśli Ci się nie spodobają zwrócę pieniążki poniesiesz koszt wysyłki powrotnej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts