MrProper Posted January 31, 2018 Share Posted January 31, 2018 (edited) Taka mała przeróbka ułatwiająca transport Tak to wygląda w oryginale- pasek montowany na bocznej części A tak po małej modyfikacji Przeniesienie tych uchwytów umożliwiło mi wykorzystanie szelek, które to po zamontowaniu umożliwią mi transport na plecach. Wszelkie modyfikacje będę opisywał w tym temacie A tak na chwilę obecną wygląda po dołożeniu tacki. Nie wszystko jeszcze montowałem, ale na nadejście pogody będę gotowy/ Osprzęt trochę zakurzony, bo wyciągnięty z piwnicy tylko do przymiarki Edited January 31, 2018 by MrProper 4 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted January 31, 2018 Administrators Share Posted January 31, 2018 Już psuję taki ładny fotel no Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrProper Posted January 31, 2018 Author Share Posted January 31, 2018 1 minutę temu, Grendziu napisał: Już psuję taki ładny fotel no Tylko cztery dziurki. nic nie popsułem tylko poprawiłem błędy producenta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted January 31, 2018 Administrators Share Posted January 31, 2018 3 minuty temu, MrProper napisał: Tylko cztery dziurki. nic nie popsułem tylko poprawiłem błędy producenta Osłabiłeś konstrukcję, ja obliczałem tam nasilenia na kratownicach, teraz to d... wpadnie do wody i tyle Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrProper Posted January 31, 2018 Author Share Posted January 31, 2018 5 minut temu, Grendziu napisał: Osłabiłeś konstrukcję, ja obliczałem tam nasilenia na kratownicach, teraz to d... wpadnie do wody i tyle Nic nie wpadnie nie bój nie bój Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted February 1, 2018 Administrators Share Posted February 1, 2018 8 godzin temu, MrProper napisał: Nic nie wpadnie nie bój nie bój Mnie tam fotele służą 15 lat i nic w nich nie zmieniam? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrProper Posted February 1, 2018 Author Share Posted February 1, 2018 11 godzin temu, Grendziu napisał: Mnie tam fotele służą 15 lat i nic w nich nie zmieniam? Mi po takim czasie to ze cztery by sie - znudziły ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dariusz Grenda Posted February 20, 2018 Share Posted February 20, 2018 Siedziałem na targach, oglądałem i jestem zdecydowany na niego. Trochę mógłby być mniejszy ( ustawienie dolne nóżek, ale dam radę) musi wpaść lewizna z nieruchomości to będzie mój ? Stabilny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrProper Posted February 20, 2018 Author Share Posted February 20, 2018 Kostrukacja fakt trochę fikuśna, ale za to z tych na których do tej pory siedziałem najstabilniejszy, No cóż coś za coś ? Ja czekam na podnózek ? I wtedy będę dalej działał w tym temacie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted February 20, 2018 Share Posted February 20, 2018 Siedziałem na targach, oglądałem i jestem zdecydowany na niego. Trochę mógłby być mniejszy ( ustawienie dolne nóżek, ale dam radę) musi wpaść lewizna z nieruchomości to będzie mój Stabilny.Widziałem gdzieś dużą promocję na creste. Chyba niewiele ponad 4 paczki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts