Administrators Grendziu Posted February 5, 2018 Administrators Report Share Posted February 5, 2018 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted February 5, 2018 Author Administrators Report Share Posted February 5, 2018 Kilka słów wstępu - tutaj będziemy zdawać relację LIVE z targów w miarę możliwości oczywiście. W tym wątku także będzie przeprowadzany konkurs - udział wziąć mogą tylko osoby, które będą na targach i włączą się do zabawy, osobiście muszą podejść do stoiska i wysłuchać co to jest za konkurs. Następnie jeśli zechcą to do niego przystąpią. Po zakończeniu konkursu powstanie ankieta i forumowicze z portalu dlaRyb.pl wskażą kto wygrał. Resztę będę zdradzał przy okazji małymi kroczkami Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mała Posted February 5, 2018 Report Share Posted February 5, 2018 Czy forumowicze ( także administratorzy i moderatorzy) obecni na Rybomanii też mogą brać udział w tym konkursie?Wysłane z mojego SM-J320FN przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurek Posted February 5, 2018 Report Share Posted February 5, 2018 A zaocznie nie można ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted February 5, 2018 Author Administrators Report Share Posted February 5, 2018 1 godzinę temu, Mała napisał: Czy forumowicze ( także administratorzy i moderatorzy) obecni na Rybomanii też mogą brać udział w tym konkursie? Wysłane z mojego SM-J320FN przy użyciu Tapatalka Myślę, że tak, jeśli będzie ankieta, to dlaczego nie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mała Posted February 5, 2018 Report Share Posted February 5, 2018 Myślę, że tak, jeśli będzie ankieta, to dlaczego nieNo ale jeśli w tej ankiecie będzie imię i nazwisko uczestnika to trochę lipa z tym głosowaniem bo forumowicze będą mieli fory... chyba, że będzie tam zawarta np odpowiedź, wypowiedź (zgaduję bo nadal mało wiemy o samym konkursie) uczetnika bez podania jego danych.Wysłane z mojego SM-J320FN przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted February 5, 2018 Author Administrators Report Share Posted February 5, 2018 Dnia 5.02.2018 o 18:58, Mała napisał: No ale jeśli w tej ankiecie będzie imię i nazwisko uczestnika to trochę lipa z tym głosowaniem bo forumowicze będą mieli fory... chyba, że będzie tam zawarta np odpowiedź, wypowiedź (zgaduję bo nadal mało wiemy o samym konkursie) uczetnika bez podania jego danych. Wysłane z mojego SM-J320FN przy użyciu Tapatalka Konkurs ma charakter zabawy, musisz spełnić warunki aby w ogóle przystąpić. Następnie kolejny krok aby dodać Cię do ankiety. Będzie wiadomo, że @Mała to @Mała. Szczegóły na stoisku nr 36. Koniec konkursu: 11-tego lutego o północy. Potem ankieta z oddaniem głosu i tyle? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mała Posted February 5, 2018 Report Share Posted February 5, 2018 Że niby co...warunek nr 1: musisz być mężczyzną Wysłane z mojego SM-J320FN przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted February 5, 2018 Author Administrators Report Share Posted February 5, 2018 1 minutę temu, Mała napisał: Że niby co...warunek nr 1: musisz być mężczyzną Wysłane z mojego SM-J320FN przy użyciu Tapatalka Zabawa na tym polega właśnie, że nie wiesz co jest nagrodą i nie wiesz do startu targów jak do konkursu przystąpić ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kubik Posted February 6, 2018 Report Share Posted February 6, 2018 Przygotowania pełną parą. Już nie mogę się doczekać piątku. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts