suwi Posted February 11, 2018 Report Share Posted February 11, 2018 Macie już jakieś doświadczenie z tą firmą? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NPC Posted February 11, 2018 Report Share Posted February 11, 2018 (edited) Mówisz o tej firmie: https://www.ngtdirect.co.uk/ Jeżeli tak to Aliexpress ma niektóre rzeczy tańsze, jakość ta sama choć przeważnie nie są to "super" rzeczy. Edited February 11, 2018 by NPC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suwi Posted February 11, 2018 Author Report Share Posted February 11, 2018 3 minuty temu, NPC napisał: Mówisz o tej firmie Tak w internecie znalazłem tyle ze to angielska firma opinie nie za wiele i to raczej neutralne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NPC Posted February 11, 2018 Report Share Posted February 11, 2018 Powiedzmy, że "angielska" Biorą rzeczy z Chin ze swoim logo i tyle. Jakość podobna do ceny ale czasem taniej wyjdzie kupić od K/M/J czy pozostałych firm importerów z PL lub poszukać na Aliexpress bo to te same rzeczy tylko naklejka inna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suwi Posted February 11, 2018 Author Report Share Posted February 11, 2018 Czyli chińskie g....? No to się wpakował zamówiłem sygnalizatory tej firmy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NPC Posted February 11, 2018 Report Share Posted February 11, 2018 (edited) Praktycznie wszystko co kupujesz jest już z Chin, zależy co kupiłeś bo to, że z Państwa Środka nie oznacza, że syf. Wielu ludzi chwali sobie sygnałki z Ali (niby Monstery). Poszukaj odpowiedników od importerów z PL to poznasz jakość, oczywiście nie wszystko to syf i nie wszystko to super okazje. Edycja: http://www.leichichina.com/product/bite-indication.html?pageid=1 Domalujesz firmę i masz połowę katalogu firm z PL Edited February 11, 2018 by NPC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suwi Posted February 11, 2018 Author Report Share Posted February 11, 2018 No tak nawet bosch jest już produkowany w Chinach Mam nadzieje ze nie będę żałował swojego zakupu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted February 12, 2018 Administrators Report Share Posted February 12, 2018 Miałem coś z tej firmy, jest oki, taki średniak, ale ani nie najgorszy, ani nie TOP. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MjMaciek Posted February 12, 2018 Report Share Posted February 12, 2018 Właśnie odebrałem taczke ngt. Bomba taka sama z napisem fox kosztuje kolo 800zl Ja dalem 400zl Jest roznica.... Wykonanie bomba wszystko doprecyzowane fajnie chodzi.... Mozliwosc jedno lub dwóch kol to super rozwiazanie. Jeden minus smród chinszczyzny kola strasznie smierdza..... 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suwi Posted February 12, 2018 Author Report Share Posted February 12, 2018 7 minut temu, MjMaciek napisał: Właśnie odebrałem taczke ngt. Bomba taka sama z napisem fox kosztuje kolo 800zl Ja dalem 400zl Jest roznica.... Wykonanie bomba wszystko doprecyzowane fajnie chodzi.... Mozliwosc jedno lub dwóch kol to super rozwiazanie. Jeden minus smród chinszczyzny kola strasznie smierdza.... Dostałem dziś wiadomość ze moje centralki będą jutro i pewnie też będę zachwycony na to liczę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts