Magik123 Posted February 16, 2018 Share Posted February 16, 2018 Witam jestem Kacper Mam mały problem z wybraniem sprzętu do łowienia na muchę Chcę dopiero zacząć swoją przygodę z muchą, a nie wiem jaki sprzęt wybrać Prosiłbym ładnie o nakierowanie jaki zestaw najlepiej wybrać Jakiś nie drogi, do nauki w granicach 350zł Z góry dzięki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dariusz Grenda Posted February 16, 2018 Share Posted February 16, 2018 O kurcze, kto tutaj jest specjalistą od muchy.... ? Część. Zapytam znajomych, bo ja osobiście pojęcia nie mam o tej metodzie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted February 20, 2018 Share Posted February 20, 2018 Będzie trudno. Ja osobiście muchy to jedynie na lep łapię Nawet znajomych muszkarzy nie mam. A po za tym? Witamy na forum. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts