Administrators Grendziu Posted February 17, 2018 Administrators Share Posted February 17, 2018 @Grzes77 swoim zakupem przypomniał mi, że w tamtym sezonie wykończyłem mojej ulubione spodnie z Graff, rozdarłem je zaczepiając się o przyczepkę przy slipowaniu łodzi. Z chęcią przytulę ogrodniczki, w Graffie denerwował mnie z tyłu zamek rozpinany, często go poprawiałem i trochę szelki, które się często luzowały. ktoś coś poleci? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted February 17, 2018 Share Posted February 17, 2018 Nie Mam doświadczeń. Kiedyś widziałem jak Lucjan ubierał portki chyba Prestona. Od wewnątrz wyglądały jak podgumowane. Było bardzo ciepło. Podziwiałem chłopa jak mógł w tym wysiedzieć. Możliwe że to oddychający materiał. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzes77 Posted February 17, 2018 Share Posted February 17, 2018 https://goo.gl/images/qzt2w9 Ja napiszę w "drugą stronę". Nie polecam tego Cormorana, no chyba że na mróz -20°c, to można zaryzykować. Materiał do dupy, mój teść, który ma swój zakład krawiecki miał dosyć cerowania tego gówna (sorry ale nie mogę dobrać delikatniejszych słów), pieniądze jakie wydałem na ten szajs są jednymi z tych straconych w naszym hobby, przestrzegam przed tym badziewiem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted February 17, 2018 Author Administrators Share Posted February 17, 2018 No dobra, podbijam, a ktoś coś poleci? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted February 17, 2018 Share Posted February 17, 2018 Może coś z Matrixa? Warto by Pawła podpytać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted March 26, 2018 Author Administrators Share Posted March 26, 2018 Ogrodniczki muszą być. bo spodnie spadają z d.... - i co i szukam nie tylko po nazwie marek wędkarskich, ale także w ciuchach BHP Zobaczymy co się znajdzie, ktoś coś, jeszcze podpowie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jakub_wr Posted March 26, 2018 Share Posted March 26, 2018 Ja kupiłem to. Noszą się super i nie kosztowały dużo. https://www.decathlon.pl/spodnie-slide-300-id_8398217.html Grunt to nie dać się zwariować i kupować za wszelką cenę z logo firmy wędkarskiej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grych Posted March 26, 2018 Share Posted March 26, 2018 Jest taka firma DELTA-PLUS, tam mają przede wszystkim ciuchy robocze, ale ja znalazłem sobie tam np. świetną bluzę, która wcale nie musi robić jako robocza, bo jako taki wygląd ma Może tam coś znajdziesz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jakub_wr Posted March 26, 2018 Share Posted March 26, 2018 Mam dostęp do pełnej oferty tej firmy, mogę zapytać o ceny jakby ktoś chciał. Potwierdzam maja super ciuchy i akcesoria bhp które niczym nie odbiegają stylem od codziennej odzieży. Stawiają na jakość, dziś przysłowiowy robotnik potrafi się lepiej ubrać niż pracownik biurowy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grych Posted March 26, 2018 Share Posted March 26, 2018 Pracujesz w T(ej) hurtowni?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts