ArekH Posted February 24, 2018 Share Posted February 24, 2018 Jeśli ktoś jeszcze nie widział a dużo sam mieli, warto pokombinować. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NPC Posted February 24, 2018 Share Posted February 24, 2018 Nowsza wersja: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted August 29, 2018 Administrators Share Posted August 29, 2018 Ostatnie słabsze wyniki nad wodą tłumaczę sobie tym właśnie, że przestałem używać ziaren i nie przygotowuję sobie miejscòwki przez kilka dni jak to miało miejsce w poprzednich sezonach. Mam skretting i myślę aby to zmielić przed zawodami. Choć nie do końca jestem pewien czy na samym skretinngu ryby będą chciały współpracować. Mieszam różnymi dipami ale to nie to. Dziwnym jest fakt, że gdy do wody leci sam Aller Aqua to brania są jakby intensywniejsze. Bądź mądry i pisz wiersze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted December 18, 2018 Administrators Share Posted December 18, 2018 Podbijam. Co byście polecili do mielenia oprócz śrutownika do pasz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted December 18, 2018 Share Posted December 18, 2018 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suwi Posted December 19, 2018 Share Posted December 19, 2018 @Grendziu zwyczajny blender i szybko idzie bez kombinowanych śrutownikow No chyba ,że chcesz mielić ziarna to już gozej bo szybko noże załatwisz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubu Posted December 19, 2018 Share Posted December 19, 2018 17 godzin temu, Grendziu napisał: Podbijam. Co byście polecili do mielenia oprócz śrutownika do pasz Czemu nie śrutownik? Ja z blendera przesiadłem się na śrutownik właśnie. Tę piekielną maszynę od chłopaków z francuskiego nawet zacząłem robić ale nie skończyłem bo śniła mi się ucięta moja głowa... Choć osłony do kątówki nie używam z przyzwyczajenia Wybiórcze behape. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts