jakub_wr Posted March 4, 2018 Share Posted March 4, 2018 Sprzedam DAIWA AQUALITE SENSOR FLOAT 420/35 AQLM410ML numer katalogowy 11786-420 Wędka zakupiona na gwiazdkę, jednak trochę pospieszyłem się z wyborem tego modelu i nie mam na składzie odpowiedniego do niej kołowrotka. Będę szukał innej wędki. Kijek oczywiście nowiutki. Cena 300zł plus wysyłka. Rozważę inne propozycje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted March 5, 2018 Administrators Share Posted March 5, 2018 Kusząca propozycja, nie ma co, gdybym tylko łowił na spławik ponownie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted March 5, 2018 Share Posted March 5, 2018 Przytulił bym gdybym się U Grendzia nie zadłużył. A tak jeszcze nawijak w planach do dokupienia. Miałem Aquality Feeder. Pięknie wykonane kije jak na swoją cenę. No i ten uchwyt. Dla Mnie bajka. Niestety, jak to u Daiwy często, mimo cw 150g. Kluchy i poszły do ludzi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts