Administrators Grendziu Posted March 9, 2018 Administrators Share Posted March 9, 2018 Jak na razie brak ceny oraz wymiarów, ale wiadomo, trza kupić to cudo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Splot Posted March 9, 2018 Share Posted March 9, 2018 Grendziu czy Ty chcesz kupić kawałek prostej rurki czarno pomarańczowej?Wysłane z mojego SM-A320FL przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted March 9, 2018 Author Administrators Share Posted March 9, 2018 8 minut temu, Splot napisał: Grendziu czy Ty chcesz kupić kawałek prostej rurki czarno pomarańczowej? Wysłane z mojego SM-A320FL przy użyciu Tapatalka Trochę rurki kolorowej czasami - bezcenne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrProper Posted March 9, 2018 Share Posted March 9, 2018 10 minut temu, Splot napisał: Grendziu czy Ty chcesz kupić kawałek prostej rurki czarno pomarańczowej? Wysłane z mojego SM-A320FL przy użyciu Tapatalka Boże pomogej zawsze sie przyda, ?? a czerń i pomarańcz to taki kamuflaż ?? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrProper Posted March 9, 2018 Share Posted March 9, 2018 2 minuty temu, Grendziu napisał: Trochę rurki kolorowej czasami - bezcenne No i ten błysk w oku ? 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted March 9, 2018 Author Administrators Share Posted March 9, 2018 12 minut temu, MrProper napisał: No i ten błysk w oku ? Chociaż jeden na świecie od czasu do czasu mnie rozumie 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrProper Posted March 9, 2018 Share Posted March 9, 2018 4 minuty temu, Grendziu napisał: Chociaż jeden na świecie od czasu do czasu mnie rozumie Darek ja czasem tez lubię jak mi w oku błyśnie ?, a czasem jest tak ze świece jak szperaczami ???? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted March 9, 2018 Share Posted March 9, 2018 Pewnie drogie. Ile to by człowiek kupil zanety waniliowej za to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurek Posted March 9, 2018 Share Posted March 9, 2018 Pewnie i na jaxon feder arcadie by starczyło ! I to na pełnym wypasie ! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Splot Posted March 9, 2018 Share Posted March 9, 2018 Przepraszam Grendziu drogi, że posłużę Twoim przykładem. Nasze hobby to zbieractwo, zakupiliśmy się trochę w tym. Przynajmniej ja tak mam. Byłem w środę 4 godziny na rybach. Nic nie było, nikomu. Przyjechał gość rozłożył bolonke, puścił spławik w leniwym nurcie. Żucił dwie kulki zanęty i po 30 min się zaginął. Szczerze poczułem zazdrość w podejściu. Ja dwie zanęty. Dwa kije, różne zestawy. Tu próbuję tam próbuję. Zmóżdzam się jak bym miał Appllo na ziemię sprowadzić.Brak luzu, tej radości że w ogóle mogę być nad wodą.Zbyt chcę.Wysłane z mojego SM-A320FL przy użyciu Tapatalka 2 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts