Ruda Posted March 10, 2018 Share Posted March 10, 2018 Panowie, z okazji Waszego dzisiejszego święta życzę samych radości, uśmiechu ☺ w codziennym życiu, dobrego zdrowia, braku trosk, sukcesów w pracy, spełnienia w życiu osobistym, udanych połowów i zawsze wiatru w żaglach ? ? ? ⛵ ?. I weekendowego chilloutu ???????. 2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrProper Posted March 10, 2018 Share Posted March 10, 2018 Dziękuję ślicznie Chillout zacząłem wczoraj o godzinie 15:20 nic innego w ten weekend mnie nie interere Tylko ja, muzyka i moje fanaberie 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mała Posted March 10, 2018 Share Posted March 10, 2018 Gwiazdki z nieba, kasy więcej niż trzeba, samych radości , dużo czułości oraz wielkiej miłości , spełnienia marzeń i samych niezapomnianych nad wodą wrażeńWysłane z mojego SM-J320FN przy użyciu Tapatalka 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrProper Posted March 10, 2018 Share Posted March 10, 2018 Dziękuje pięknie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted March 10, 2018 Administrators Share Posted March 10, 2018 Dzięki bardzo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suwi Posted March 10, 2018 Share Posted March 10, 2018 Hohoho dziękuję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts