losiu33 Posted March 12, 2018 Share Posted March 12, 2018 (edited) Tak jak w temacie szukam kręciołka do wędki Drennan Acolyte Plus feeder 11ft - metoda podajniki max 30g , może macie jakieś propozycję budżet do 600 - 700 zł Dodam ze byłem już zdecydowany na Shimano Aero feeder 4000 lecz naczytałem się wielu negatywnych opinii na temat mocy tego kołowrotka i odpuściłem Edited March 12, 2018 by losiu33 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted March 12, 2018 Administrators Share Posted March 12, 2018 https://sklep-wedkarski.waw.pl/kolowrotek-map-acs-p3000-fd.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
losiu33 Posted March 12, 2018 Author Share Posted March 12, 2018 Rozmiar 3000 wyważy tą wędkę ? Bo 4000 już ma bardziej spławikowe przełożenie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted March 12, 2018 Share Posted March 12, 2018 4 minuty temu, losiu33 napisał: Tak jak w temacie szukam kręciołka do wędki Drennan Acolyte Plus feeder 11ft - metoda podajniki max 30g , może macie jakieś propozycję budżet do 600 - 700 zł Dodam ze byłem już zdecydowany na Shimano Aero feeder 4000 lecz naczytałem się wielu negatywnych opinii na temat mocy tego kołowrotka i odpuściłem Myślę że dobrze postąpiłeś. Ja nie miałem tego Shimano, ale miałem inne i byłem właśnie mocą rozczarowany. Propozycja Darka jest sensowna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted March 12, 2018 Share Posted March 12, 2018 3 minuty temu, losiu33 napisał: Rozmiar 3000 wyważy tą wędkę ? Bo 4000 już ma bardziej spławikowe przełożenie MAP, to nie są duże kołowrotki. Rozważ też Carptec-a 4000 z wolnym biegiem. @elvis takiego ma i może napisać więcej, a za kwotę przeznaczoną bedziesz miał 2szt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
losiu33 Posted March 12, 2018 Author Share Posted March 12, 2018 Łowie na klip więc raczej wolny bieg nie jest mi potrzebny a te Map-y mają ciekawy ten klip , z tego co widzę szpula w Map p4000 jest zdecydowanie większa tylko własnie co z tym przełożeniem 6.0:1 ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted March 12, 2018 Administrators Share Posted March 12, 2018 2 godziny temu, losiu33 napisał: Łowie na klip więc raczej wolny bieg nie jest mi potrzebny a te Map-y mają ciekawy ten klip , z tego co widzę szpula w Map p4000 jest zdecydowanie większa tylko własnie co z tym przełożeniem 6.0:1 ? Czy zdecydowanie? Wydaje mi się podobna. Przełożenie niby lepsze wg chłopaków z Trotki. Nigdy nie używał klipa, bo mnie denerwował, z ACS zmieniłem zdanie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
losiu33 Posted March 12, 2018 Author Share Posted March 12, 2018 56 minut temu, Grendziu napisał: Czy zdecydowanie? Wydaje mi się podobna. Przełożenie niby lepsze wg chłopaków z Trotki. Nigdy nie używał klipa, bo mnie denerwował, z ACS zmieniłem zdanie. Wydaje mi się że spora wiadomo to pojęcie względne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted March 12, 2018 Share Posted March 12, 2018 MAP, to nie są duże kołowrotki. Rozważ też Carptec-a 4000 z wolnym biegiem. [mention=4]elvis[/mention] takiego ma i może napisać więcej, a za kwotę przeznaczoną bedziesz miał 2szt. No i muszę Cię trochę zmartwić, bo carptec jest słaby jeśli chodzi o większe koszyczki. Odczuwalny opór przy ściąganiu 30 g podajnika.Jednak system z klipsem daje radę i to się dla mnie liczy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
losiu33 Posted March 12, 2018 Author Share Posted March 12, 2018 a może da się te szpule z Map-a przeszczepić ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts