Administrators Grendziu Posted March 13, 2018 Administrators Report Share Posted March 13, 2018 Jak w temacie. Czas zacząć kupować gadżety, od Feeder arm ( w sumie mam) po podporki, miski, stoliki, parasole etc. Czym mniej tym lepiej chyba. Podstaw to dwie wędki. Zanęta w misce. Zawsze wszystko miałem po prawej stronie, pewnie się teraz nie pomieści. Mam rok czasu na testy aby zbudować sobie coś optymalnie, potem kupię profesjonalny fotel i muszę wiedzieć czego chce? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrProper Posted March 13, 2018 Report Share Posted March 13, 2018 (edited) Stolik z osłoną przeciw słoneczną - Podstawa Zabezpieczy przynęty przed przegrzaniem i oczami wścibskich gapiów Dobry solidny uchwyt parasola - musowo Podpórki na wędki montowane do fotela - tył. Przód wbijane w ziemię lub stawiane na betonie Jakiś pojemnik na zanętę, ziarno do strzelania z procy lub spomba. To wszystko w moim mniemaniu Coś więcej ? stoik na TV i barek za plecami Edited March 13, 2018 by MrProper 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jakub_wr Posted March 13, 2018 Report Share Posted March 13, 2018 Taki brzydki fotel i z nogami w kwadrat. To tylko do siedzenia przy grillu się nadaje. Zamocuj uchwyty do kijów na kiełbasę. 1 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grych Posted March 13, 2018 Report Share Posted March 13, 2018 (edited) Ja Cuzo używam przy grillu i ognisku i nawet daje rade @MrProper ochrona przeciw wścibskimi oczami jest przydatna także popieram Gdybyście mieli propozycje jakiejś półki bocznej właśnie z parawanem, niedrogiej (na tyle, na ile to możliwe), to podpowiedzcie, bo też się rozglądam Edited March 13, 2018 by grych Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted March 13, 2018 Report Share Posted March 13, 2018 @Grendziu jako dusza każdego towarzystwa musi mieć odpowiedni fotel prezesa przy ognisku. Przecież to nie godzi, by kierownik musiał sam trzymać kij od kiełbasy. A że jest człowiekiem skromnym, to nie będzie przecież wykorzystywał od tego ludzi i zakupił taki oto sprzęt 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted March 13, 2018 Author Administrators Report Share Posted March 13, 2018 Fotki mile widziane ? Jeśli to ma być "szybki" fotel, to zastanawiam się nad potrzebą parasola. Gdy leje deszcz to mam Brolly, gdy za mocno świeci słońce też mam Brolly. Chciałbym pójść w skromność, bo nie lubię za dużo ustawiać i przestawić, choć nawet na samych podpórkach wybitych w ziemię coś udoskonalamy? Gdy jest ognisko i dłuższą zasiadka z browarkiem to już wtedy będzie Traper - sygnalizatory etc. Czyli na leniwca? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzes77 Posted March 13, 2018 Report Share Posted March 13, 2018 @Grendziu nie było męskich, przecież to damski fotel jak widać po wzorze "talii osy" Tak poważnie, to fajny zakup, dasz przetestować na zlocie o ile wytrzyma mój zad 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted March 13, 2018 Author Administrators Report Share Posted March 13, 2018 2 godziny temu, MrProper napisał: Coś więcej ? stoik na TV i barek za plecami To mam zawsze Bez tego się nie ruszam, no jakże można, obcowanie z naturą bez TV - a na poważnie to najważniejsze jest zimne piwko Może to by rozwiązało jedną stronę, kilka pudełek i mogę mieszać jak lubię https://www.pecheur.com/en/gb/buy-tray-browning-multi-bait-waiter-157614.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrProper Posted March 13, 2018 Report Share Posted March 13, 2018 Wszystko fajnie - ale na co ci sześć pudełek do mieszania na szybkie wypady? Przecierz Ci czasu braknie aby odpowiedni miks dobrać. A po za tym dodatkowa pułkę potrzebujesz na drobiazgi ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted March 13, 2018 Author Administrators Report Share Posted March 13, 2018 51 minut temu, MrProper napisał: Wszystko fajnie - ale na co ci sześć pudełek do mieszania na szybkie wypady? Przecierz Ci czasu braknie aby odpowiedni miks dobrać. A po za tym dodatkowa pułkę potrzebujesz na drobiazgi ? No i właśnie tutaj widzę rozwiązanie. w 2 zanęty, w jednej robaczki, w następnej dumble i w ostatniej pierdołki - koniec bez półki na drobiazgi, bo te większe będą schowane z boku w torbie, poza tym jest opisane, że to coś jest składane, czyli wygodne w transporcie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts