MrProper Posted March 20, 2018 Share Posted March 20, 2018 (edited) Nosiłam się z zamiarem dłuższy czas, dziś nadszedł ten dzień aby sobie dogodzić ?? Jak pewnie sami zauważyliscie przy swoim osprzecie zawsze coś jest nie tak, niby jest dobrze, ale mogło być lepiej ? Ja nie mogłem nic praktycznie dopasować do siebie. Jak z jakością coś nie tak, to znowu z zaprojektowanym towarem - chyba przez jakiegoś designera który nie ma pojęcia o wedkarstwie ? Więc wziąłem w swoje ręce półkę prestona. Po małych modyfikacjach udało mi się wyrzeźbic coś takiego. To jeszcze nie koniec muszę jeszcze co nieco dołożyć aby to było to czego pragnę a kupić nie idzie. ? Edited March 20, 2018 by MrProper 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted March 20, 2018 Administrators Share Posted March 20, 2018 @MrProper dobrze kombinujesz, może podpatrzę i skopiuję pomysł? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrProper Posted March 20, 2018 Author Share Posted March 20, 2018 9 minut temu, Grendziu napisał: @MrProper dobrze kombinujesz, może podpatrzę i skopiuję pomysł? Na razie szukam odpowiedniego materiału ? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted March 20, 2018 Administrators Share Posted March 20, 2018 8 minut temu, MrProper napisał: Na razie szukam odpowiedniego materiału ? Glina, drewno, węgiel to podstawa, reszta to pochodne? 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrProper Posted March 20, 2018 Author Share Posted March 20, 2018 1 minutę temu, Grendziu napisał: Glina, drewno, węgiel to podstawa, reszta to pochodne? Myśle nad drewnem i węglem reszta to odpad ?? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted March 20, 2018 Share Posted March 20, 2018 Bravo Ty. Dobrze pomyślane. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts