losiu33 Posted March 25, 2018 Share Posted March 25, 2018 Witajcie, sprzedam kołowrotek zakupiony tydzień temu również z "drugiej" ręki. Kołowrotek ten okazał się niestety za mały do mojego feedera. Jest fabrycznie nowy, z 2 letnia gwarancja ze sklepu "sklepdrapieżnik". Cena jaka mnie interesuję to 320 zł + przesyłka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted March 25, 2018 Administrators Share Posted March 25, 2018 35 minut temu, losiu33 napisał: Witajcie, sprzedam kołowrotek zakupiony tydzień temu również z "drugiej" ręki. Kołowrotek ten okazał się niestety za mały do mojego feedera. Jest fabrycznie nowy, z 2 letnia gwarancja ze sklepu "sklepdrapieżnik". Cena jaka mnie interesuję to 320 zł + przesyłka Łooo co się stało, dziś na nie łowiłem, mi pasują - czyżby na rzeki, jeśli dobrze pamiętam, za mały tak? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
losiu33 Posted March 25, 2018 Author Share Posted March 25, 2018 Jakoś mi nie wyważa dobrze finezyjnej wędki jaką jest Acolyte 11ft mój błąd że do zakupu nie pojechałem z wędką. Ogólnie kołowrotek rewelacja - dodatkowa podwójna korba - to lubie ! Tylko jak dla mnie jest po prostu za mały i chce kupić wersję 4000 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrProper Posted March 25, 2018 Share Posted March 25, 2018 Nie wiem ile ten map waży ale - Do Acolyte 11 ft szukaj kołowrotka o wadze około 340 - 350gr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NPC Posted March 25, 2018 Share Posted March 25, 2018 Rozmiar 4000 waży 20 gramów więcej niż 3000 więc nie jest 'większy' poza szpulą. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
losiu33 Posted March 25, 2018 Author Share Posted March 25, 2018 2 minuty temu, MrProper napisał: Nie wiem ile ten map waży ale - Do Acolyte 11 ft szukaj kołowrotka o wadze około 340 - 350gr Masz ten kijek? Jaki masz przy nim kołowrotek? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrProper Posted March 25, 2018 Share Posted March 25, 2018 8 minut temu, losiu33 napisał: Masz ten kijek? Jaki masz przy nim kołowrotek? Ja mam 10 i 12 w obu przypadkach Plus Przy 10 wyważa go schimano Dl. 4000 Do 12 Dl,ka jest ciut za lekka Z tąd tez sprostowanie - musisz mieć kołowrotek o wadze 410 - 420gr (Pomyliłem wagi z schimaniakiem Aernos) Acolyte to faktycznie finezyjna wędka, ale waga jej jest usadowiona większości w blanku. Dlatego tez stosować musisz cięższe kołowrotki aby idealnie ja wyważyć. Zeby nie było niedomówień - dla mnie idealne wyważenie jest wtedy kiedy jednym palcem trzymam wędkę tuż przy stopce kołowrotka 4-5cm 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
losiu33 Posted March 25, 2018 Author Share Posted March 25, 2018 @MrProper Dziękuję Ci bardzo za odpowiedź a wracając do wątku MAP czeka na nowego właściciela Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrProper Posted March 25, 2018 Share Posted March 25, 2018 Ależ proszę ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
losiu33 Posted March 31, 2018 Author Share Posted March 31, 2018 Zmiana ceny 300 zl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts