Grzes77 Posted April 1, 2018 Report Share Posted April 1, 2018 http://allegro.pl/50-zawodniczy-zestaw-zaneta-sensas-3000-9kg-i7263976509.html#thumb/1 Znalazłem taką ofertę, nie wiem skąd sprzedawca ma tak tanie zanęty, lecz chyba kupię z 3 komplety (27kg), bo w tej cenie za kg to można tylko bułkę tartą kupić. Chyba, że ktoś z Was słyszał o jakimś "szwindlu" zanętowym to proszę pisać Po świętach zrobię zakup tych zanęt, lubię kupować tanio, ale się boję, że w tym wypadku będzie za tanio (i jak można Polakowi dogodzić) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted April 1, 2018 Administrators Report Share Posted April 1, 2018 Jeśli lubisz te markę i Ci się sprawdza, to nie ma w tym nic nadzwyczajnego. Nie będę się wypowiadał na temat polityki cen Nie szukaj na siłę podstępu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted April 1, 2018 Report Share Posted April 1, 2018 Grześ, to fajna oferta, ale sprzedający ma dość marne komentarze. Bądź ostrożny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzes77 Posted April 1, 2018 Author Report Share Posted April 1, 2018 (edited) @Grendziu tak, nie szukam, z tym, że ja stosowałem droższe wersje np Gros Gardons, były super a kosztowały +20PLN. Poniżej link https://www.bolw.pl/pl/p/Zaneta-Sensas-3000-RIVIERE-1kg/18166 do zanęty Riviere i tu np nie kosztuje 6 zł a 3 razy tyle. Sam nie wiem skąd takie różnice i stąd ten temat Edit: Arku sprzedawca ma 1516 komentarzy z tego 1506 pozytywnych co daje 99,3% pozytywów, więc raczej nie marne, najpierw sprawdziłem komentarze a dopiero towar, którego ma multum Edited April 1, 2018 by Grzes77 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted April 1, 2018 Report Share Posted April 1, 2018 24 minuty temu, ArekH napisał: Grześ, to fajna oferta, ale sprzedający ma dość marne komentarze. Bądź ostrożny. 99,3% pozytywów, to marnie? Ja uważam, że bardzo dobrze. Zwłaszcza w dość trudnej branży wędkarskiej, gdzie nie łatwo o rozwścieczenie kupca poprzez wysłanie wypychacza nie w takim kolorze, jak sobie zażyczył. @Grzes77 sprzedawca dość znany na allegro i nie jest chyba aż tak głupi, by ryzykować wiele lat zdobywania zaufania sprzedażą "lewych" zanęt. Ja ekspertem od sensasa nie jestem, ale dzięki za podlinkowanie, bo chyba skorzystam 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted April 1, 2018 Report Share Posted April 1, 2018 Panowie, każdy odbiera inaczej. Ja poniżej 99,5% Jestem już bardzo ostrożny. Sporo kupuję w sieci i mam na ten temat własny pogląd. Na, przykład handlujący sprzętem Trabucco, z dość popularnego sklepu, też ma grubo po wyżej 99% a ja nie polecę tam zakupów, bo nigdy nie otrzymałem kompletnego zamówienia. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NPC Posted April 1, 2018 Report Share Posted April 1, 2018 (edited) Co do zanęt to nie są 'oszukane' bo po sklepach też takie sprzedają lecz znajomy podejrzliwie sprawdził tego tańszego Sensasa. Skomentował je na koniec tak: ''Sensas NA opakowaniu ale nie W opakowaniu''. Edited April 1, 2018 by NPC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grych Posted April 1, 2018 Report Share Posted April 1, 2018 Po świętach sam skorzystam z oferty Dlaczego tak tanio? - może niedługo kończy się okres ważności? Poza tym wydaje mi się, że sprzedający nie straci na zanętach, po prostu sprzedaje je bez żadnego zysku i już Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted April 1, 2018 Report Share Posted April 1, 2018 Sorry, że dopiero teraz, ale mam problemy techniczne i nie miałem dostępu do telefonu i internetu.W skrócie:Sklep jest ok.Co do zanęty to jest to zanęta clubowa. Czyli tańsza wersja normalnej. Ta sam co w wiaderkach w promocji w Decathlonie. Zasadniczo jest to bardzo fajna zanęta i niewiele odbiega od klasycznego sensasa. W tej cenie to naprawdę dobra okazja i warto kupić. Rynkowa cena to około 12-13zl/kg.U mnie klasyczny sensas jest po 18, 00Ja płacę po 17,00Tak więc podsumowując warto nabyć choćby aby wykorzystać jako bazę na łowisku. Sprzedający też godny polecenia. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaZuYa Posted April 1, 2018 Report Share Posted April 1, 2018 Ogolnie co do sensasa ta plociowa zaneta na duzy plus zreszta 3000 to podstawa u wyczynowcow zas leszczowe jak dla mnie wypada wiele gorzej ,ale co woda to obyczaj ;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts