Sołtys stan Posted April 6, 2018 Share Posted April 6, 2018 Mam do sprzedania trochę sprzętu,który mi się dubluje z innym.Będę płakał pozbywając się każdej z tych wędek. Drugim powodem tej decyzji jest inwestycja w nowy sprzęt.Dobrej klasy centerpina i feederek Montaray Elite 330/70.Człowiek,żeby się rozwijać musi inwestować.Nie tylko w siebie ale również w sprzęt ...w tym przypadku wędkarski. Pomóżcie koledze stać się lepszym człowiekiem i wędkarzem Ofertę w pierwszej kolejności wstawiam na tym forum.Powinniście to docenić Najlepiej to zrobicie wykazując się hojnością dla kolegi po kiju Ceny są z gumy i można je naciągać do woli,ale tylko w jedną stronę...do góry W podane kwoty wliczone są już koszty wysyłki. Jak będą chętni to porobię zdjęcia. Nie chce mi się opisywać tych wszystkich kijów,bo info o nich można bez trudu odszukać w internetach. Najlepiej na zakup sprzętu decydować się do niedzieli,bo w poniedziałek wieczorem będę musiał wyjechać zawodowo na tydzień może dwa i trudno będzie mi wysłać w tej sytuacji przesyłki. Poza tym mogę się rozmyślić i zrezygnować z inwestycji w swój rozwój osobisty i wędkarski. Wystawiony sprzęt jest naprawdę w bardzo dobrym stanie.Nie był za bardzo eksploatowany bo jak napisałem wyżej,dubluje mi się z innymi wędkami. - VDE-R Dynamic Pole TX -7m. - 470 zł - Trabucco Selector Stillwater 330/50 - 250 zł - Fiume Megadream 3.90/120.- 150 zł - Robinson Kinetik 390/90 - 120 zł. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts