Jump to content

Niespodzianka ;)

Grzes77
 Share

Recommended Posts

Ponieważ w mojej "pracy" przyjęły się od kilkuuu lat zawody, sam startowałem w 3 edycjach (kolejno 2, 4 i 1 miejsce) a kolega, który podjął się tej realizacji ma zawsze pod górkę postanowiłem mu pomóc. Postanowiłem przekazać nowe a zbędne mi gadżety by wylosowywać tzw "szczęśliwy numerek" lub kilka czy kilkanaście drobniejszych "szczęśliwych numerków" (w ubiegłym roku oddałem nagrodę a wziąłem sam tylko puchar). Przyciągnie to więcej chętnych i kobiety, których z każdym rokiem ubywa (w 2016 było 4 a w 2017 tylko 1). 

Tu wychodzę z propozycją do Was koledzy i ewentualnych "sponsorów" o jakiekolwiek nowe gadżety, które mogłyby pomóc mi zrobić super niespodziankę. Ponieważ zawody zawsze są we wrześniu, to mamy czas ;):champagne-2010:

Osoby, które mi pomogą będą w tym wątku wymienione wraz z przekazanym gadżetem, a przekazanie nagród uwiecznię fotograficznie i wrzucę w tym wątku zdjęcia. Ja przekarzę różne podajniki i spławiki a jak dotrę do domu, to się zastanowię, co jeszcze :champagne-2010:.

• Administrators

Dorzucę bata, którego kupiłem synowi a jest za ciężki. Niskobudżetowy kijek co prawda ale za to nówka funkiel? Do odbioru na łowisku ?

Gites majonez, to super oferta, będzie jako nagroda nr 1 w szczęśliwych numerkach. Bat jaki by nie był, to rarytas w porównaniu do nagród jakie kumpel może zorganizować, ma mega skromny budżet i "orze jak morze" :champagne-2010: