Jurek Posted May 13, 2018 Report Share Posted May 13, 2018 Ziom ( @grych ) - w półfinale play of MP - już 2:0 dla Stali Ostrów " Na nic wszelkie ich staranie, Bo dostali tęgie lanie ! " 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grych Posted May 13, 2018 Report Share Posted May 13, 2018 (edited) Wiem Z różnych względów nie mogłem wczoraj być na meczu i zapodałem sobie iplę To było najlepiej wydane 5zł. w ostatnim czasie. Niestety - mecz zakończył się dość kontrowersyjnie, ale no cóż, bywa i tak... Można rzec - szczęście sprzyja lepszym, ale nie w tym wypadku, Toruń ma zespół, co najmniej na tym samym poziomie co my. Z tym, że w obu meczach w Ostrowie na swoje obroty nie weszli toruńscy kadrowicze i mecze ciągnęli im najpierw Senegalczyk Mbodj (27 pkt) a wczoraj amerykanin DJ Newbill (34 pkt) Gdyby nie oni, to wydaje mi się, że mecze byłyby pozamiatane. W Ostrowie grają wszyscy i wbrew opiniom uważam, że właśnie siłą Stali jest długa ławka i świetna rotacja zawodników. Co do kontrowersji związanych z końcówką meczu, gdzie sędziowie nie odgwizdali faulu - no cóż, nie od dzisiaj wiadomo, że w EBL (wcześniej PLK) sędziowanie jest poniżej krytyki i to samo mogło spotkać Ostrów. Wszyscy w Toruniu są oburzeni, tylko że jakoś nikt nie podszedł do stolika sędziowskiego, kiedy sędziowie w zamieszaniu niesłusznie zaliczyli 2 pkt Toruniowi, więc z czym do ludzi??? Niech teraz Toruń pokaże na co ich stać, wygrywając oba mecze u siebie, czego naprawdę im życzę PS. niestety ZAKSA dzisiaj przegrała i w Final Four LM zajęła 4 miejsce. Mimo wszystko uważam, że to i tak duży sukces PS2. Właśnie przeczytałem, że Panie z MKS Lublin zdobyły dzisiaj (po raz drugi w swojej historii) EHF Challenge-CUP (drugie rozgrywki w piłce ręcznej obok LM) Edited May 13, 2018 by grych 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted May 14, 2018 Administrators Report Share Posted May 14, 2018 Jest gdzieś wątek o wydarzeniach sportowych zbiorczo, osobno jest też żużel, jak chcecie to i siatkówkę wydzielimy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurek Posted May 14, 2018 Author Report Share Posted May 14, 2018 1 godzinę temu, Grendziu napisał: Jest gdzieś wątek o wydarzeniach sportowych zbiorczo, osobno jest też żużel, jak chcecie to i siatkówkę wydzielimy Z tym, że my tu raczej o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grych Posted May 14, 2018 Report Share Posted May 14, 2018 ja tu potraktowałem o wszystkim Trochę o tym, trochę o tym i owym Ja myślę, że może taki temat zostać, mi to nie przeszkadza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted May 14, 2018 Administrators Report Share Posted May 14, 2018 12 godzin temu, Jurek napisał: Z tym, że my tu raczej o Hmm, ale wtopa. Moje zainteresowanie koszem zakończyło się fascynacją tym sportem w czasach Jordana i Rodmana? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurek Posted May 14, 2018 Author Report Share Posted May 14, 2018 (edited) 1 godzinę temu, Grendziu napisał: Hmm, ale wtopa. Moje zainteresowanie koszem zakończyło się fascynacją tym sportem w czasach Jordana i Rodmana? Ja też się nie fascynuję. Nie często jednak jest moliwość obserwowania walki o najwyższe krajowe trofea, na tzw. bardzo prowincjonalnym podwórku. Edited May 14, 2018 by Jurek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grych Posted May 15, 2018 Report Share Posted May 15, 2018 Może się nie fascynuję, bardziej interesuję koszem, ale także innymi grami zespołowymi, uwielbiam np. hokej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurek Posted May 15, 2018 Author Report Share Posted May 15, 2018 Ja za to przynajmniej czynnie przejawiałem sportowe zainteresowania, mianowicie namiętnie uprawiałem cymbergaja ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sołtys stan Posted May 15, 2018 Report Share Posted May 15, 2018 Nie ekscytujcie się tak bo w finale i tak dostaniecie baty od Stelmetu Zielona Góra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts