Jurek Posted May 15, 2018 Share Posted May 15, 2018 (edited) Odświeżyłem wg sposobu opisanego na łamach bratniego portalu przez kol. Marka Siembidę - @marek 118 ( ten od klipa do kołowrotka ) . I powiem Wam : r e w e l a c j a. !!! Sól fizjologiczna, podana w odpowiedni sposób zdziałała cuda. ; lącznie z niezwykle twardymi drenanowskimi dumblami pinaple oraz tutti frutti sonnubaits. !!! A to, co się stało z 4 letnimi bloodwormami jednej z niemieckich firm, to po prostu szok.! Wszystko wyraznie ożyło poprzez nabranie odpowiedniego odcienia kolorów i do tego ekstra pachnie i wyraznie nabrało elastyczności. Acha, jeszcze produkty firmy NPC ! Szczerze polecam ! Edited May 15, 2018 by Jurek 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suwi Posted May 15, 2018 Share Posted May 15, 2018 A można trochę więcej informacji bo mam trochę takich lekko podstarzalych Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurek Posted May 15, 2018 Author Share Posted May 15, 2018 51 minut temu, suwi napisał: A można trochę więcej informacji bo mam trochę takich lekko podstarzalych Ja kupiłem w aptece sól fizjo za ok 5 zl 100 ml. Niestety, trudno się to otwiera, najlepiej byłoby posłużyć się strzykawą z igłą. Poradziłem sobie za pomocą metalowej rurki do napojów, ale musiałem uważać bo trudno mi było dawkować małe ilości płynu i w przypadku dumbli sonu przelałem. Na szczęście miałem rozłożone na dwa pojemniki i po prostu odsączyłem do drugiego. Ja zwilżałem tak, żeby kulki się lekko pociły, a nie rzewnie płakały. ! Potrząsałem następnie zawartością, na początku 2-3 razy co pół godziny, a potem, gdy były suche znowu doprowadzałem do potów. Rano wprost oniemiałem ! Tylko uważaj z twardymi z natury (drenann, sonnu ), gdyż naprawdę łatwo przedawkować i puszczają farbę ! W takich przypadkach po prostu odsącz w papierowy ręcznik. Ot i cała filozofia 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jakub_wr Posted May 16, 2018 Share Posted May 16, 2018 (edited) Ale to trzeba zanurzyć? Wykąpać w tej soli czy tylko polać. Dajcie wiecej informacji lub link do opisu. Edited May 16, 2018 by jakub_wr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted May 16, 2018 Share Posted May 16, 2018 Ale to trzeba zanurzyć? Wykąpać w tej soli czy tylko polać. Dajcie wiecej informacji lub link do opisu. https://r.tapatalk.com/shareLink?url=http%3A%2F%2Fsplawikigrunt%2Epl%2Fforum%2Findex%2Ephp%3Ftopic%3D11754%2E0&share_tid=11754&share_fid=180595&share_type=t Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurek Posted May 16, 2018 Author Share Posted May 16, 2018 39 minut temu, jakub_wr napisał: Ale to trzeba zanurzyć? Wykąpać w tej soli czy tylko polać. Dajcie wiecej informacji lub link do opisu. Jak pisałem wcześniej - tylko tyle wlewasz do pojemniczka ile wystarcza aby były spocone, a nie mocno mokre. Potrząsasz i odczekujesz aż będą suche. I tak kilka razy. Z wyczuciem. Ostrzegam, że twardziele wymagają specjalnej ostrożności w umiarze, ale efekt jest piorunujący. Po pierwszych próbach załapiesz o co chodzi. Rozłóż sobie daną partię na dwa pojemniczki, żeby w razie przemoczenia wykorzystać drugą partię do osuszenia ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NPC Posted May 16, 2018 Share Posted May 16, 2018 @Jurek Jeżeli chcesz opisz co zrobić z kulkami wysuszonymi na kamień - tymi zielonymi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurek Posted May 16, 2018 Author Share Posted May 16, 2018 (edited) 1 godzinę temu, NPC napisał: @Jurek Jeżeli chcesz opisz co zrobić z kulkami wysuszonymi na kamień - tymi zielonymi. Jak z pozostałymi, tylko operacja trwa dłużej. Najlepiej, przy niewielkiej ilości kulek posługiwać się wkraplaczem. Edit.: Chcę jeszcze dodać, że kulki te odzyskały swój przepiękny zielonkawo-czarny deseń oraz świeży zapach. Zresztą tak, jak pozostałe. Na pewno można w ten sposób zaoszczędzić trochę kasy, bo markowe produkty nie są przecież tanie. Taka np. Firma NPC corporation bardzo się ceni Edited May 16, 2018 by Jurek 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jakub_wr Posted May 16, 2018 Share Posted May 16, 2018 Super. Trzeba spróbować. Dzięki za opis i link. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurek Posted May 18, 2018 Author Share Posted May 18, 2018 Kontynuijąc swoje pienia i zachwyty ; Koleny szok, to to co się stało z przeschniętą white czekoladką sonu : 1. Wybielała. 2. Nabrała trochę ciała. 3. Stała się elastyczniejsza. 4. Nabrała aromatu do tego stopnia, że sam bym ją schrupał ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts