elvis Posted May 24, 2018 Share Posted May 24, 2018 Wszystkiego najlepszego!Wasze zdrowie 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Splot Posted May 24, 2018 Share Posted May 24, 2018 Dziewczyny wszystkiego najlepszego, spełnienia wszystkich marzeń. ⚘⚘⚘⚘Wysłane z mojego SM-A320FL przy użyciu Tapatalka 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted May 24, 2018 Administrators Share Posted May 24, 2018 Łooooo, a dziewczyny nie świętują non stop? Najlepszego i wszystkiego dobrego, co tak chceta, dużo słońca i zdrowia oraz czasu wolnego w Nienawiszczu 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semi Posted May 24, 2018 Share Posted May 24, 2018 Wszystkiego najlepszego dziewczyny, zdrowia, szczęścia i spełnienia marzeń. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzes77 Posted May 24, 2018 Share Posted May 24, 2018 Wszystkiego najlepszego również ode mnie, zdrówka i życia jak księżniczki 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cygan786 Posted May 24, 2018 Share Posted May 24, 2018 Wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcel Posted May 24, 2018 Share Posted May 24, 2018 Najlepszego dziewczyny!!!!!?????Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrProper Posted May 24, 2018 Share Posted May 24, 2018 4 godziny temu, Grendziu napisał: Łooooo, a dziewczyny nie świętują non stop Tez tak myślałem ale widocznie się myliłem ?? A dla naszych koleżanek Życzę Wam abyście odnalazły: w ciszy swoje myśli i marzenia, w bliskich Wam osobach siłę i moc wsparcia, w otaczającym świecie radość istnienia, w kolorach, smakach i zapachach wielkość natchnienia. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sołtys stan Posted May 24, 2018 Share Posted May 24, 2018 Nawet naczelnik pamiętał o Waszym święcie.Dlatego kuśtykająć uciekł ze szpitala tylko po to,żeby złożyć Wam życzenia. Mi w tej sytuacji nie pozostaje nić innego jak tylko przyłączyć się do życzeń. Zdrowia.Szczęścia i Spełnienia marzeń. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mav3rick Posted May 24, 2018 Share Posted May 24, 2018 Wszystkiego najlepszego Dziochy spełnienia marzeń, życia pełnego wrażeń 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts