NPC Posted June 22, 2018 Share Posted June 22, 2018 Zanieczyszczenie wód narkotykami:https://www.dzienniknaukowy.pl/aktualnosci/wegorze-na-haju-rzeki-zanieczyszczone-narkotykami Żarcik: teraz to trzeba będzie pić wodę - jak zwierzęta 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted June 22, 2018 Administrators Share Posted June 22, 2018 A ten kto to pisał też nie był na haju? No chyba, że ja jestem... Z tego co mnie uczono, pamięć faktycznie czasami mam zwiewną, to węgorze chyba zostają w Morzu Sarragosowym i tam podczas tarła umierają? Czy coś się zmieniło, czy moja pamięć faktycznie szwankuję "Węgorz europejski zamieszkuje rzeki i jeziora Europy Zachodniej i Środkowej. Migruje do oceanu, aby się rozmnażać, a następnie podąża z powrotem w głąb lądu. Ten cykl się powtarza." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts