Jump to content

Hand made by Elvis i s-ka

elvis
 Share

Recommended Posts

• 2 weeks later...

A oto i najnowsze dzieło, czyli podświetlana tablica. Czas pracy od pomysłu do realizacji około 1 godz.
Pomagał mi mój starszy syn, zajął się elektroniczną stroną projektu.
Koszt zerowy. 3e590366e314d56746fe34c3b3a2e351.jpgc7a36c1e58d613c87d54dcd614d425fd.jpg247aabf1849821ce7a0d578a940aa301.jpg

• Like 3

• Administrators

Mistrzu a jak mam założyć Feeder Arm do kwadratowych nóg :( bo Cresta boje się kupić po wczorajszych zakupach :P

Mistrzu a jak mam założyć Feeder Arm do kwadratowych nóg  bo Cresta boje się kupić po wczorajszych zakupach
Kup sobie podnóżek!

Podpórki z trzeciego zdjęcia są gitas ;) Moje mają więcej jak 20 lat, ale kupując nowe chciałbym, żeby wytrzymały co najmniej tyle samo; myślę że Twoje właśnie takie są i tu się rodzi pytanie - ile takie cacka, gdyby zamówić je u Ciebie??

Podpórki z trzeciego zdjęcia są gitas Moje mają więcej jak 20 lat, ale kupując nowe chciałbym, żeby wytrzymały co najmniej tyle samo; myślę że Twoje właśnie takie są i tu się rodzi pytanie - ile takie cacka, gdyby zamówić je u Ciebie??
Niestety, ale chyba drożej jak z firmy FIL.
Nie mam już możliwości wykonania.

• Administrators
4 godziny temu, elvis napisał:
5 godzin temu, Grendziu napisał:
Mistrzu a jak mam założyć Feeder Arm do kwadratowych nóg emoji20.png bo Cresta boje się kupić po wczorajszych zakupach emoji14.png

Kup sobie podnóżek!

A skąd kasiora, po ile :P
Wiesz ile wczoraj wydałem, nie mogę mówić. Zdjęcia wstawię w innym wątku po 17tej.

Znam doskonale te podpórki bo użytkuję je od kilku lat ;) nie do zaje....

Takie chciałem a Elvis pomógł w wykonaniu. Niestety wyprowadził się i teraz już nic nie da się zrobić.