elvis Posted July 3, 2018 Share Posted July 3, 2018 Postanowiłem zrobić wątek zbiorczy moich i nie tylko moich wynalazków. 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted July 3, 2018 Author Share Posted July 3, 2018 CD... 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted July 13, 2018 Author Share Posted July 13, 2018 A oto i najnowsze dzieło, czyli podświetlana tablica. Czas pracy od pomysłu do realizacji około 1 godz.Pomagał mi mój starszy syn, zajął się elektroniczną stroną projektu.Koszt zerowy. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted July 13, 2018 Administrators Share Posted July 13, 2018 Mistrzu a jak mam założyć Feeder Arm do kwadratowych nóg bo Cresta boje się kupić po wczorajszych zakupach Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted July 13, 2018 Author Share Posted July 13, 2018 Mistrzu a jak mam założyć Feeder Arm do kwadratowych nóg bo Cresta boje się kupić po wczorajszych zakupach Kup sobie podnóżek! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grych Posted July 13, 2018 Share Posted July 13, 2018 Podpórki z trzeciego zdjęcia są gitas Moje mają więcej jak 20 lat, ale kupując nowe chciałbym, żeby wytrzymały co najmniej tyle samo; myślę że Twoje właśnie takie są i tu się rodzi pytanie - ile takie cacka, gdyby zamówić je u Ciebie?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted July 13, 2018 Author Share Posted July 13, 2018 Podpórki z trzeciego zdjęcia są gitas Moje mają więcej jak 20 lat, ale kupując nowe chciałbym, żeby wytrzymały co najmniej tyle samo; myślę że Twoje właśnie takie są i tu się rodzi pytanie - ile takie cacka, gdyby zamówić je u Ciebie??Niestety, ale chyba drożej jak z firmy FIL.Nie mam już możliwości wykonania. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grych Posted July 13, 2018 Share Posted July 13, 2018 szkoda, trzeba szukać dalej... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted July 13, 2018 Administrators Share Posted July 13, 2018 4 godziny temu, elvis napisał: 5 godzin temu, Grendziu napisał: Mistrzu a jak mam założyć Feeder Arm do kwadratowych nóg bo Cresta boje się kupić po wczorajszych zakupach Kup sobie podnóżek! A skąd kasiora, po ile Wiesz ile wczoraj wydałem, nie mogę mówić. Zdjęcia wstawię w innym wątku po 17tej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ostap Posted July 13, 2018 Share Posted July 13, 2018 Znam doskonale te podpórki bo użytkuję je od kilku lat nie do zaje....Takie chciałem a Elvis pomógł w wykonaniu. Niestety wyprowadził się i teraz już nic nie da się zrobić. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts