Grzes77 Posted August 9, 2018 Report Share Posted August 9, 2018 https://www.google.pl/amp/s/wiadomosci.onet.pl/kraj/mazowsze-strzelal-z-broni-do-wedkarzy-zatrzymala-go-policja/vj82f85.amp I jedź teraz spokojnie na ryby Z opisu widzę, że wszystko zostało przeprowadzone wzorowo, najważniejsze jest to, że ludzie chcieli zgłaszać takie incydenty, bo przeważnie nikt nie zgłasza, dopuki taki zjeb kogoś nie zastrzeli. Żyjemy w dobie dopalaczy, narkotyków itp śmieci, do tego trochę wódki i zrywa mózgownicę. Ciekawi mnie czemu po zmieszaniu takich środków ludzie dostają agresji, lepiej jakby wszyscy ci kolesie z imprezy nad Bugiem obudziliby się z bólem odbytu, więcej by główna nie spożywali, nie powybijali szyb w samochodach, nie wkur...ali policjantów i nie strzelali do wędkarzy. Najważniejsze jest reagowanie, policjanci podjęli "typową" interwencję, która wobec zjeba zakończyła się aresztem, przez to, że ludzie odważyli się zeznawać przeciw niemu i tym samym moim zdaniem uratowali komuś życie, bo zjebowi zostały 3 naboje i mógł kogoś zastrzelić . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted August 9, 2018 Administrators Report Share Posted August 9, 2018 @Grzes77 też mi się czasami chce s.... zapierdzielasz przy łowisku na maksa, aby to wyglądało, nie dosyć, że z chłopakami robimy to dla idei to jeszcze angażujemy własne środki finansowe, a przychodzą i Ci to degradują, psują, kłusują, zostawiają śmieci na brzegu i w wodzie. Szlak mnie trafia czasem, zacinam zęby, idę dalej..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts