Jump to content

Aukcja dlaRyb.pl

ArekH
 Share

Recommended Posts

Niedawno odebrałem paczkę od naszego dobrego forumowego duszka i faceta o wielkim sercu Mariusza. @MrProper przesłał  fanty dla naszych kolegów Jurka i Stacha oraz kilka drobiazgów na licytację. Obiecałem Mariuszowi pomoc i to czynię, wiadomo z zagranicy trudno cokolwiek przesłać ze względu na koszty dla odbiorcy. Na początek wstawię zdjęcia przedmiotów, później zaczniemy pojedyńczo licytować. Muszę przemyśleć kwoty wyjściowe. Terminy raczej będą krótkie bo jest nas tu niewielu, a kwoty wylicytowane wpłyną na konto fundacji. Koszty przesyłki pokryją nabywcy. Przedmioty są używane. 

IMG_20180818_114543.jpg

IMG_20180818_114645.jpg

IMG_20180818_114610.jpg

IMG_20180818_114623.jpg

IMG_20180818_114633.jpg

• Like 3

@ArekH Serce to ja może i mam wielkie ale z nadciśnienia :) Twoje równie wielkie ale z dobrych uczynków :) 

A tak na poważnie dzięki jeszcze raz za bezinteresowną pomoc, i miłe słowa w mym kierunku :$

Fakt jest taki że aukcja prowadzona z zagranicy nie ma sensu, gdyż cena przesyłki przekraczała by cenę wylicytowanego przedmiotu 

Brawo Ty :1310_thumbsup_tone1:

• Like 2

1 godzinę temu, Grendziu napisał:

Porobić osobno jutro linki do fotek i ròznr oferty? Będę się bić o półkę?

Zapomniałeś magicznego słowa! :$